In de Foodybox herfst van Kroon op het Werk zat een Cool Bear vruchtenlimonade (0% suiker toegevoegd) Appel Peer. Deze vruchtenlimonade is natuurlijk al lekker om aangelengd met water zo te drinken, maar ik wil er iets leuks mee doen. Het is een herfst Sangria met appel en peer geworden. Een heerlijke sangria met herfstige smaken van appel en peer en de vruchtenlimonade geeft net die extra appel en peer smaak aan het drankje.

 

Eigenlijk mag ik helemaal niet meer drinken, maar deze sangria was zo lekker dat ik toch stiekem een glaasje genomen heb. Man oh man wat was dat lekker. Na een glaasje natuurlijk al hartstikke teut, maar dat was het waard (hihi). Voor een extra kick kan je er nog een scheutje bruine rum in doen! Maar dit was al genoeg alcohol voor mij.
Bedenk wel even van te voren dat je het maken wilt, de appel- en peerblokjes moeten namelijk even in de vriezer. Ze fungeren als ijsblokjes in dit drankje.

 

Sangria

 

Ik heb ook nog een hele zomerse Sangria voor jullie. Namelijk deze Witte tropische sangria. Ga die eens van de zomer maken!