Maak van slechts drie ingrediënten deze Nutella brownies met een fudgy textuur en heerlijke chocoladesmaak. Wie is daar een Nutellaholic!? Ik weet dat ik dat ben! Als het hazelnotenpasta aankomt, kan ik er gewoon geen genoeg van krijgen. Ook al zou ik Nutella zo uit de pot met een lepel kunnen eten, probeer ik steeds nieuwe manieren te bedenken om deze klassieke hazelnotenspread opnieuw uit te vinden. Nootachtige hazelnoot en diepe chocolade in één smeuïge pasta, betekent dat je maar een paar extra ingrediënten nodig hebt om een aantal serieus goede desserts te maken zoals deze brownies.

 

Brownies

 

Het meest iconische chocoladedessert dat ik kan bedenken, moet wel een chocolade brownie zijn. Makkelijke Nutella brownies met slechts 3 ingrediënten bereid wil je proeven. Deze heerlijke smeuïge brownies boordevol Nutella-smaak is het beste en meest makkelijke brownie recept! Als je van fudgy brownies en Nutella houdt, zul je verliefd worden op dit eenvoudige brownie recept. Het is moeilijk om te stoppen bij slechts één brownie – geloof me.

 

Wat heb je nodig

 

Nutella, of een andere hazelnoot-chocoladepasta. Als de pasta vrij dik is, zet het dan in de magnetron totdat deze zachter is (ongeveer 30 seconden). Of je zet de schaal even in de oven die aan het opwarmen is.

Grote eieren. Je hebt 2 grote eieren nodig, op kamertemperatuur.

Bloem, ik heb zelfrijzend bakmeel gebruikt.

Zout, je kunt een snuf zout toevoegen om de zoetheid in evenwicht te brengen.

Optioneel: ½ kopje chocodrops of gehakte hazelnoten of een combinatie hiervan.

 

Ook zo gek op Nutella? Dan heb ik nog meer guilty pleasures voor jou:

 

Tompouce hartje met frambozen en Nutella
Nutella cake in een kom
Cannoncini gevuld met Nutellamascarpone
Cruffins
Nutella ijs

Tips:

 

Deze brownies blijven goed ingepakt ongeveer een week goed.

Je kunt de brownies ook invriezen.

Extra nodig: mengkom, bakblik van 20×20 centimeter en bakpapier

 

 

Recept Nutella brownies: