Deze Koude rode bietensoep is een multifunctionele soep. Hij kan namelijk koud en warm gegeten worden. Dus een soepje voor het hele jaar rond. Probeer het eens. Het recept van dillepesto vind je hier.
Ik had nog gekookte zwarte rijst liggen alsmede geroosterde pompoen en aubergine. Heb dit gecombineerd in deze salade.
In deze Viscurry heb ik verse kurkuma gebruikt. Als je geen verse kurkuma kunt vinden, gebruik dan 1 eetlepel gemalen kurkuma. Tip: Maak deze Chinese koolsalade als voorafje en deze Mango lassi als nagerecht.
Dit is een recept voor een hele simpele pompoensoep. Je roostert de pompoen in de oven tot die zacht is. Dan mix je het met de bouillon en breng je het op smaak met peper en zout. Zo, makkelijk receptje hè? Natuurlijk kan je er nog allerlei smaken door verse kruiden of specerijen eraan toe […]
Deze Omelet met gerookte zalm en geblancheerde venkelblokjes heb ik in het kader van mijn anti-candida dieet gemaakt. Deze Spaanse omelet is ook een aanrader.
Liever een andere bijzondere stamppot proberen, dan heb ik hier het recept voor je: Stamppot gezouten snijboontjes met pompoen en appel
Deze Maïskoekjes zijn koud ook erg lekker, bijvoorbeeld voor de lunch de volgende dag. Heerlijk bij deze Kalkoenfilets.
In het kader van mijn anti-candida dieet heb ik dit gerecht gemaakt.