Deze Maïskoekjes zijn koud ook erg lekker, bijvoorbeeld voor de lunch de volgende dag.
Heerlijk bij deze Kalkoenfilets.
Deze Maïskoekjes zijn koud ook erg lekker, bijvoorbeeld voor de lunch de volgende dag.
Heerlijk bij deze Kalkoenfilets.
Zet de maïskolf rechtop en snijd de korrels van boven naar beneden eraf. Doe de helft van de korrels in een keukenmachine samen met de overige (behalve de lente-ui) Ingredienten.
Mix tot een dik pannenkoekbeslag. Schenk dit in een kom en meng de rest van de maïskorrels en lente-ui erdoor.
Giet een laagje olie in een koekenpan en verwarm dit op hoog vuur. Zet het vuur dan middelhoog en doe een eetlepel beslag in de pan. Bak ongeveer 4 à 5 tegelijk. Draai ze na 1 minuutje voorzichtig om en bak de andere kant ook goudbruin.
Schep de maïskoekjes uit de pan en leg ze op wat keukenpapier om uit te lekken. Bak zo de rest van de koekjes tot het beslag op is. Houd ze eventueel ondertussen warm in een oven.