Spaanse Pan con Tomate

Spaanse Pan con Tomate

Ik weet nog wel dat ik de eerste keer Spaanse Pan con Tomate at. Tjonge wat was dat lekker zeg! Zo’n simpel broodje, maar bomvol met smaak. Hoog tijd om het zelf thuis te maken. Ik heb er pan con tomate y jamón van gemaakt. Een eenvoudig gerecht gemaakt van geroosterd brood, lekkere olijfolie, knoflook, […]

Toast met scrambled eggs en zalmforel

Toast met scrambled eggs en zalmforel

Ik heb een hele luxe toast voor jullie. Maak het op een zondagmiddag, een speciale dag of zomaar. Deze toast met scrambled eggs en zalmforel is een verwengerecht, je zou het zelfs als avondeten kunnen maken.   Scrambled eggs   Roerei oftewel scrambled eggs is een heerlijke manier om eieren te bereiden. Het is een […]

Oeufs en Cocotte

Een gerecht wat niet ontbreken mag tijdens de Paasdagen zijn Oeufs en Cocotte oftewel eieren in een potje uit de oven. De eieren worden gegaard in een ramaquin (kleine ovenbakjes) in de oven. Het basisrecept is eieren op een scheutje room, maar je kunt dit eindeloos variëren met wat jij lekker vindt.   Oeufs en […]

Bobotie

Bobotie is een gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken dat bestaat uit gehakt en specerijen met een custard kurkumalaag. Hier vind je het recept voor zelfgemaakte mango chutney

Club Sandwich met gerookte kip

Club Sandwich met gerookte kip

Club Sandwich met gerookte kip is een Amerikaanse klassieker, wie kent het niet. Dit stokbroodje Banh Mi is ook niet te versmaden.

Winter panzanella

Panzanella met winterse groenten

Heerlijke vegetarische maaltijdsalade

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden