Pulled pork cruffins

Pulled pork cruffins

Ik had nog wat pulled pork over van de procureur die ik in de oven bereid had. Het is namelijk heel fijn om een grote hoeveelheid pulled pork te maken in de oven of barbecue en daarna dan porties ervan in te vriezen om er later weer iets lekkers van te maken zoals deze pulled […]

Cruffins gevuld met jam

Cruffins gevuld met jam

Deze cruffins met jam zijn een verwennerij voor bijvoorbeeld Moederdag. Verwen je moeder met dit als ontbijt of brunch. En het is zo makkelijk te maken, dat zelfs jij dit kunt. Ik heb deze cruffins namelijk gemaakt met een blikje croissantdeeg. Kleine moeite voor een heerlijke verwennerij.   Cruffins   Cruffins zijn ook weer een […]

Hartvormige croissants met jam

Hartvormige croissants met jam

Ik zal heel eerlijk zijn, de inspiratie voor deze hartvormige croissants met jam heb ik gekregen van het programma Heel Holland Bakt. Daar moesten ze in de technische opdracht hartvormige croissants maken. Dit was natuurlijk een veel te ingewikkeld recept voor deze niet-bakster, daarom heb ik er een hele simpele uitvoering van gemaakt. Minimale inspanning […]

Super simpele cinnamon rolls

Super simpele cinnamon rolls

Deze super simpele cinnamon rolls zijn een ware traktatie. Maak ze voor een speciale dag. Heerlijk als ontbijt, voor bij de koffie of serveer ze bij de brunch op een vrije (feest)dag. Cinnamon rolls is ook weer zo’n typisch Amerikaans recept waarmee ik mijn (halve Amerikaanse) hubbie graag wil verrassen. Het zijn eigenlijk een soort […]

Brood gevuld met kaas en ei

Brood gevuld met kaas en ei

Khachapuri heet dit brood in Georgië. Ik zag dit broodje eens voorbij komen op social media en dacht toen meteen dat moet ik eens maken. Nou ben ik niet het type wat zelf brooddeeg gaat maken. Dus heb ik croissantdeeg hiervoor gebruikt. Je kunt waarschijnlijk ook wel pizzadeeg of bladerdeeg gebruiken, lijkt me ook erg […]

Sticky buns met Amarena kersen en witte chocola

Sticky buns met Amarena kersen en witte chocola

Deze sticky buns met Amarena kersen en witte chocola zijn een ware traktatie. Maak ze voor een speciale dag. Lekker voor bij de koffie of serveer het bij de brunch op een vrije (feest)dag.   Amarena kersen zijn ontpitte zure kersen die in een suikersiroop zijn ingelegd. Ze komen uit Italië. Door de siroop krijgen […]

Cranberry sticky buns gemaakt van croissantdeeg

Cranberry sticky buns gemaakt van croissantdeeg

Deze Cranberry sticky buns gemaakt van croissantdeeg zijn leuk om te serveren als verwenontbijtje met de feestdagen. Door croissantdeeg te gebruiken, zijn deze sticky buns maken een fluitje van een cent. Maak ze daarom op de morgen zelf en verwen je gezin met een zalig en feestelijk ontbijt.   Maak de cranberrycompote lekker zelf, het […]

Zelf chocolade croissants maken

Zelf chocolade croissants maken

Wil je iemand verrassen op een zondagmorgen, ga dan zelf chocolade croissants maken. Dit is helemaal niet moeilijk, je hoeft alleen maar zo’n handig blikje met vers croissantdeeg en chocolade naar keuze te kopen en bakken maar. Ik heb er lekker veel chocolade in gedaan. Heb het kleine formaat croissantjes gekocht en pure chocolade gebruikt, […]

Sticky Buns gemaakt van croissantdeeg

Sticky Buns gemaakt van croissantdeeg

Verwennerij voor een zondagmorgen.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden