Pittige kaasbagels

Pittige kaasbagels

Deze pittige kaasbagels zijn klaar in minder dan 30 minuten en zijn het perfecte ontbijt of lunch om de hele week bij de hand te hebben. Het deeg is gemaakt van Griekse yoghurt, bloem, bakpoeder en zout en gemengd met geraspte oude kaas, lente-ui en rode peper. Dit recept is zo gemakkelijk te maken en […]

Tosti Jalapeño popper

Tosti Jalapeño popper

Zijn jullie ook zo dol op Jalapeño poppers van de barbecue? Deze met roomkaas gevulde jalapeño pepers met spek zijn een voortreffelijke mix van romige kaas, de iets pittige peper en het zoute spek. Nou dan heb ik geweldig nieuws voor jullie! Ik heb namelijk een tosti Jalapeño popper recept voor jullie. Deze tosti is […]

Pittige rijstkom met tonijn

Pittige rijstkom met tonijn

Ik had geen puf om te koken en dook mijn koelkast in om te kijken wat daar nog in lag. Gekookte zilvervliesrijst, groene asperges, lente-uien, een blikje tonijn die ik heb gekregen en een avocado in de fruitmand. Fijne ingrediënten om te combineren in een heerlijke pittige rijstkom met tonijn. Een heerlijke, gemakkelijke, budgetvriendelijke en […]

Orzo salade met garnalen

Orzo salade met garnalen

Deze orzo salade met garnalen is een heerlijk diner van 30 minuten van restaurantkwaliteit dat zeker een van de familiefavorieten zal worden! Dit recept in mediterrane stijl kan eenvoudig worden aangepast om zuivelvrij en glutenvrij te krijgen. Het bevat veel eiwitten en is een heerlijke salade voor schaaldierliefhebbers. Maak het op een warme zomeravond en […]

Gekleurde tomaten burrata salade

Gekleurde tomaten burrata salade

Deze gekleurde tomaten burrata salade is een van de makkelijkste en meest indrukwekkende gerechten van de zomer! Het is van restaurantkwaliteit en perfect gezelschap, terwijl het een eenvoudig recept van 10 minuten of minder is dankzij sappige, kleurrijke tomaten en de romige burrata kaas. De bonus is dat het bij vrijwel alles past, van knapperig […]

Frittata met daslook en kaas

Frittata met daslook en kaas

Slechts vijf ingrediënten (plus wat olijfolie) staan tussen jou en deze makkelijke frittata met daslook en kaas. Het is de ultieme redder als je echt geen ideeën meer hebt. Zie dit als een quiche zonder korst. Als je de techniek eenmaal onder de knie hebt, kan dit gerecht bijna elke seizoensgroente bevatten. Ik had wat […]

Groene aspergesoep met daslook

Groene aspergesoep met daslook

Deze romige, makkelijk te maken groene aspergesoep met daslook is misschien wel een van onze favoriete manieren om de lente te verwelkomen. Het combineert de pure aspergesmaak met rijke room en verse kruiden. Gecombineerd met een vleugje knoflook en boter om de hele soep zacht te maken. Dit lichte recept is klaar in minder dan […]

Quiche van rode biet en geitenkaas

Quiche van rode biet en geitenkaas

Deze quiche van rode biet en geitenkaas is een schitterend vegetarisch gerecht voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld de Kerstdagen. Met een knapperig deeg, gegarneerd met die heerlijke rode bietjes, kan dit veelzijdige gerecht zowel warm als koud geserveerd worden. De geitenkaas en hazelnoten passen goed bij de bieten, vooral in een zijdezachte custardvulling. Ik heb […]

Zoete broodrolletjes met walnoten en dadels

Zoete broodrolletjes met walnoten en dadels

Deze zoete broodrolletjes met walnoten en dadels zijn lekker als ontbijt, brunch of tussendoortje. Je eigen zoete broodrolletjes maken kan niet eenvoudiger! Het enige wat je hoeft te doen is verse roomkaas mengen met walnoten en dadels. Als je eenmaal een dikke vulling hebt, smeer je de vulling eenvoudig op de sneetjes brood en rol […]

Aziatisch orzo salade met garnalen en pindasaus

Aziatisch orzo salade met garnalen en pindasaus

Ben je op zoek naar een heerlijk, voedzaam en makkelijk te maken gerecht dat perfect is voor de zomer? Zoek niet verder, ik heb voor jullie een heerlijke Aziatisch orzo salade met garnalen en pindasaus! Deze lichte en verfrissende koude salade combineert orzo met knapperige groenten en met een zelfgemaakte pindadressing. Met een vleugje sappige […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden