Meiknol is een oude groente die in Nederland alleen nog in de biologische landbouw geteeld wordt. Meiknollen kunnen ook rauw worden gegeten in een salade. De naam knolraap moeten niet verward worden met koolraap. Probeer dit recept gekruide meiknolletjes eens. Lekker bij de Marokkaanse stoofpot
Als de zomerkoninkjes in de aanbieding zijn, koop er dan veel en maak deze zomerse Aardbeiendrank. Serveer het koud met lekker veel ijsklontjes erin. En als je dan toch veel aardbeien hebt ingekocht, probeer dan ook dit aardbei yoghurt ijsje
Deze marmelade is heerlijk op een geroosterde boterham of beschuit. Je kunt het ook serveren bij een kaasplankje of kip en/of varkensvlees.
Wij beginnen de ochtend vaak met een smoothie. Hiervoor gebruik ik van alles wat voorhanden is. Ik had nog wat boerenkool over en heb daarom deze combinatie gemaakt. Deze groene boerenkoolsmoothie is een goede kickstart van de dag. Je krijgt op deze manier al een portie groente en fruit naar binnen. Boerenkool in een […]
Gnocchi is een Italaanse pastasoort gemaakt van aardappelen en bloem. Je spreekt het uit als: njokkie. Deze Gnocchi met spinazie, paddenstoelen en gorgonzola is een vegetarische gnocchi. Hou je voor dit gerecht wat pecannoten over? Maak dan meteen dit overheerlijke Pecannoten taartje als toetje!