Hartige snijbiettaart

Hartige snijbiettaart

Prachtige regenboog snijbiet, waarvan de stengels mooi roze, rode, oranje of gele kleuren hebben. Ze zijn nu in het seizoen, mocht je deze ‘vergeten’ groente tegenkomen, koop het dan en maak deze lekkere hartige snijbiettaart. Deze hartige taart oftewel quiche met snijbiet heeft een decadente romige textuur. Het is het perfecte als brunch, lunch of […]

Friese kruidkoek

Friese kruidkoek

Voor de Friese kruidkoek (Fryske krûdkoeke) moet je wel geduld hebben, want de rijpingstijd is minimaal een paar dagen. Een kruidkoek moet een of meer dagen rusten om zachter te worden. Narijpen noemen ze dat. De ingrediënten moeten nog met elkaar gaan ‘werken’. Dit komt niet alleen de consistentie maar ook de smaak ten goede. […]

Chocolade chai muffins

Chocolade chai muffins

Luchtige, zachte en perfect vochtige chocolade chai muffins met walnoten en dadels. Ze zijn perfect gekruid met traditionele chai kruiden lekker door de kleverige stukjes dadel. Sinds ik mijn zelfgemaakte chai kruidenmix heb gemaakt, ben ik geobsedeerd door het uitproberen van nieuwe chai gekruide recepten. Deze staat al een tijdje op mijn lijstje, maar om […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden