Als de pruimentijd weer is aangebroken, maak dan dit taartje.
Misschien een vreemde combinatie, maar wel erg lekker.
Hash brown potatoes wordt in Amerika als ontbijt gegeten. Het lijkt een beetje op rösti. De geraspte aardappelen moeten goudbruin en knapperig gebakken worden. Het geheim hiervoor is om na het raspen de aardappelrasp in een theedoek (of in keukenpapier) goed droog te wringen. Ik heb van deze Mexicaanse hash brown geen ontbijt maar avondmaal […]
Asperges en zalm zijn een perfecte combinatie.
Dit gekarameliseerde knoflooktaartrecept komt uit het boek Plenty van chef-kok Yotam Ottolenghi. Plenty is een kookboek over groenten met interessante en inspirerende manieren om ze te koken. Alles wat ik er tot nu toe van heb gemaakt was heerlijk, en deze gekarameliseerde knoflooktaart is een van mijn favoriete recepten. Ik ben dol op gekarameliseerde knoflook, […]