Ik heb voor deze Ontbijtmuffins met zomerfruit zelfrijzend bakmeel, amandelmeel en roggemeel gebruikt voor deze muffins. En natuurlijk lekker zomerfruit.
Ik heb zomerfruit ook gebruikt in dit Dessertwijn toetje met zomerfruit.
Ik heb voor deze Ontbijtmuffins met zomerfruit zelfrijzend bakmeel, amandelmeel en roggemeel gebruikt voor deze muffins. En natuurlijk lekker zomerfruit.
Ik heb zomerfruit ook gebruikt in dit Dessertwijn toetje met zomerfruit.
Zet de oven aan op 200 °C.
Meng bloem, amandelmeel, roggemeel met het bakpoeder en de suiker in een grote kom.
Smelt de kokosolie in een pannetje.
Klop in een andere kom de melk los met de eieren en citroenjam.
Nu mag alles gemengd worden in de kom met de bloem, hoeft geen super glad beslag te zijn.
Meng als laatste het bevroren fruit erdoor.
Lepel het beslag in de muffinvormpjes en strooi wat rietsuiker op de muffins.
Bak deze ongeveer 30-35 minuten in de oven.
Lauw of koud serveren.