Asperges en zalm en eieren zijn een hele goede combinatie. Daarom is deze Lauwwarme aspergesalade met gerookte zalm zo’n lekkere salade.
Of eet je liever Klassieke asperges met ham en ei? Dan heb ik hier het recept voor je.
Asperges en zalm en eieren zijn een hele goede combinatie. Daarom is deze Lauwwarme aspergesalade met gerookte zalm zo’n lekkere salade.
Of eet je liever Klassieke asperges met ham en ei? Dan heb ik hier het recept voor je.
Schil de asperges, breek de harde onderkanten eraf, snijd ze in stukken van 3 cm en kook ze ongeveer 5-7 minuten, zet het vuur uit en laat dan nog ongeveer 7 minuten staan in het hete water.
Schil de aardappelen, snijd deze eventueel doormidden en kook deze gaar.
Kook de eieren.
Meng de yoghurt, mayonaise en mosterd in een grote schaal en breng op smaak met peper en zout.
Giet de aardappelen af, laat ze even uitstomen en roer ze dan door de saus.
Giet de asperges af en laat ze goed uitlekken.
Pel de eieren in snijd ze in vieren.
Verdeel de aardappelen met saus op de borden en leg de aspergestukken en eieren er tussen. Breek de zalm in stukjes en leg deze hierop. Strooi als laatste wat peterselieblaadjes erover.