Orzo salade met garnalen

Orzo salade met garnalen

Deze orzo salade met garnalen is een heerlijk diner van 30 minuten van restaurantkwaliteit dat zeker een van de familiefavorieten zal worden! Dit recept in mediterrane stijl kan eenvoudig worden aangepast om zuivelvrij en glutenvrij te krijgen. Het bevat veel eiwitten en is een heerlijke salade voor schaaldierliefhebbers. Maak het op een warme zomeravond en […]

Krokante viswraps

Krokante viswraps

Serveer deze krokante viswraps met zachte tortilla’s en koolsla voor een leuk en lekker doordeweeks diner. Vistaco’s zijn een rage, maar ik heb iets beters: krokante vis verpakt in een tortilla! De vis wordt gepaneerd en gebakken, een snelle en pittige koolsla wordt gemaakt en alles wordt verpakt in een tortilla. En deze wraps kan […]

Aziatisch orzo salade met garnalen en pindasaus

Aziatisch orzo salade met garnalen en pindasaus

Ben je op zoek naar een heerlijk, voedzaam en makkelijk te maken gerecht dat perfect is voor de zomer? Zoek niet verder, ik heb voor jullie een heerlijke Aziatisch orzo salade met garnalen en pindasaus! Deze lichte en verfrissende koude salade combineert orzo met knapperige groenten en met een zelfgemaakte pindadressing. Met een vleugje sappige […]

Groene asperges met zalm en daslooksaus

Groene asperges met zalm en daslooksaus

Dit lenteachtige recept combineert verse groene asperges, aromatische verse daslook en een gerookte zalmfilet tot een heerlijk gerecht. Asperges en daslook zijn een voorbode van de lente. Hier worden ze vergezeld van een heerlijke malse zalmfilet. Deze Groene asperges met zalm en daslooksaus is een makkelijk voorgerecht dat makkelijk aan te passen is als hoofdgerecht. […]

Orzo met zeevruchten in zwarte bonensaus

Orzo met zeevruchten in zwarte bonensaus

Zwarte bonensaus met rundvlees is een klassieker, maar deze orzo met zeevruchten in zwarte bonensaus is net zo lekker. De zwarte bonensaus, die bekend staat om zijn hartige en smaakvolle smaak, gaat ook heel goed met vis en ook met zeevruchten. Dit fusion gerecht is zo belachelijk snel en gemakkelijk te maken, dat je het […]

Zalm crudo met citroen en zeekraal

Zalm crudo met citroen en zeekraal

Deze zalm crudo met citroen en zeekraal is een heerlijk, indrukwekkend en eenvoudig visgerecht. Het is perfect om te serveren als voorgerecht of als lichte lunch. De dungesneden rauwe zalm wordt aangekleed met een makkelijke dressing van tomatenpulp en citroensap en gegarneerd met sjalot, zeekraal en zwarte knoflookparels. Het is gemakkelijk aan te passen en […]

Rauw gemarineerde coquilles

Rauw gemarineerde coquilles

Wat een heerlijk recept om zelf gemarineerde coquilles te maken Ongerepte rauwe Sint-Jakobsschelpen, op Aziatische wijze gemaakt met sinaasappel-, citroensap, sojasaus, sesamolie, rijstwijnazijn, geraspte gember en chili knoflooksaus. Maak deze rauw gemarineerde coquilles voor een etentje thuis en jouw gasten zullen genieten! Het is alsof een engeltje op je tong piest, zoals ze zo mooi […]

Gnocchi met zalm en paprikasaus

Gnocchi met zalm en paprikasaus

Deze romige gnocchi met zalm en paprikasaus is een snel en heerlijk gerecht, perfect voor een doordeweekse avond. Sappige zalm, in een romige saus op basis van paprikapuree met knoflook, Italiaanse kruiden en paprika! Dit is het beste soort comfortfood. Bovendien wordt alles samen in dezelfde pan gekookt, wat betekent dat deze gnocchi zo gemakkelijk […]

Pasta met gerookte zalm en citroen

Pasta met gerookte zalm en citroen

Een supersnel doordeweeks avondmaal is deze pasta met gerookte zalm en citroen en kappertjes. De scherpte van de kappertjes en citroen snijdt door de romigheid van de zalm en pasta. Gebruik tagliatelle, spaghetti, pappardelle of linguine. Dit recept is van Mary Berry en ik heb het een beetje aangepast.   Deze pasta met gerookte zalm […]

Zalmbonbon gevuld met zalmsalade

Zalmbonbon gevuld met zalmsalade

Ik heb toch een feestelijk voorgerechtje voor jullie. Namelijk een zalmbonbon gevuld met zalmsalade. Een plaatje om te zien en een luxe gerechtje wat je kunt serveren als voorgerecht, brunch of lunch tijdens een feestelijk etentje thuis. De vulling bestaat uit een zelfgemaakte zalmsalade gemaakt van warm gerookte zalm. Superlekker en helemaal niet moeilijk om […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden