Roze eieren voor Pasen

Roze eieren voor Pasen

Voor onze kleindochter die gek op roze is, heb ik deze roze eieren voor Pasen gemaakt. De diepe, donkerrode kleur van bieten maakt deze wortelgroenten een perfecte natuurlijke kleurstof om paaseieren roze te kleuren. Hier zijn de eenvoudige instructies voor het verven van eieren met bietensap. Dat maakt het verven van eieren met bieten erg […]

Eggs Benedict met gerookte zalm

Eggs Benedict met gerookte zalm

Eén van mijn favoriete ontbijtrecepten aller tijden: Eggs Benedict met gerookte zalm! De zelfgemaakte Hollandaisesaus is voor sommigen een uitdaging, daarom heb ik daar een makkelijker alternatief voor gemaakt. Voeg een knapperige, geroosterde beschuitbol, gerookte zalm, verse bieslook en een gepocheerd ei toe en je bent helemaal klaar voor een geweldige ochtend! Het is het […]

Pruimentaartje van amandelmeel

Pruimentaartje van amandelmeel

Als de pruimentijd weer is aangebroken, maak dan dit taartje.

Pompoencake muffins

Pompoencake muffins

Begin je dag goed met deze muffin.

Pindakaasmuffins met chocolade

Pindakaasmuffins met chocolade

Misschien een vreemde combinatie, maar wel erg lekker.

Pastinaak muffins met cranberry’s

Pastinaak muffins met cranberry’s

Groente in je muffin? Ja dat kan!

Ontbijtmuffins met zomerfruit
Mini frittata met asperges en zalm

Mini frittata met asperges en zalm

Lekker als lunch of voorgerecht.

Mexicaanse hash brown

Mexicaanse hash brown

Hash brown potatoes wordt in Amerika als ontbijt gegeten. Het lijkt een beetje op rösti. De geraspte aardappelen moeten goudbruin en knapperig gebakken worden. Het geheim hiervoor is om na het raspen de aardappelrasp in een theedoek (of in keukenpapier) goed droog te wringen. Ik heb van deze Mexicaanse hash brown geen ontbijt maar avondmaal […]

Makreel spinazietaart

Makreel spinazietaart

Lekkere hartige taart met makreel.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden