Vorige week heb ik al een Bavette bereid op de Cedarwood Ovenplank die ik mocht ontvangen van Koken op Hout http://www.kokenophout.com/www.kokenophout.com/Welkom.html Deze week ga ik het met mosselen proberen. Mosselen bereid op een cedarwood ovenplank is voor mij ook weer een nieuwe uitdaging om mosselen op een andere manier klaar te maken. En ook deze […]
Zelfgemaakte kibbeling, oftewel tempura van vis, maak je heel makkelijk zelf en is misschien nog wel lekkerder dan de kibbeling van de visboer. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen welke vissoort je gebruikt. Ik ben bijvoorbeeld gek op kabeljauw en zalm en heb daarom filets hiervan gebruikt. Neem wel visfilets zonder huid […]
Deze Farfalle Primavera doet zijn naam eer aan. Het is een pasta met heerlijke groene voorjaarsgroenten. Het is lente en ik zag de eerste groene asperges al liggen, dus tijd voor een lekker voorjaars pasta. Het is een niet te moeilijk recept en vrij snel klaar. Probeer ook eens deze Groene voorjaarssalade met asperges
Deze mooie groene waterkerssoep met prei en bleekselderij is niet alleen prachtig om te zien, maar ook ontzettend lekker en goed voor je. Je kunt hem in mooie kommen serveren met een eitje zoals op de foto, of je maakt het voor meerdere personen als klein gerechtje geserveerd in een glaasje. Deze groene Prei, […]
Deze Green Goddess dressing is een super mooie groene dressing waarbij je kunt variëren met je favoriete kruiden. Ik zou zeggen …. leef je uit. Heerlijk over een salade, te gebruiken als saus bij vlees of vis of als groentedip De dressing is ook heerlijk bij deze Biet en bief carpaccio salade.
Ik had tuinbonen dubbel gedopt (400 gram) maar vond het zonde om de schilletjes weg te gooien. Daarom heb ik deze dip verzonnen. Lekker met een stukje stokbrood. Tuinbonen en erwten, een klassieke combinatie, is in veel vormen terug te vinden. Met name als dip op een crostini. Dat is eenvoudig maar boordevol smaak. Dus […]