Toen ik die prachtige oranje chocolade druppels vond op internet, wist ik meteen wat ik ermee wilde maken. Het was eind april, bijna Koningsdag, dus daarom deze oranje studentenhaver chocoladereep. Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens ontzettend lekker.

Toen ik die prachtige oranje chocolade druppels https://www.denotenshop.nl/chocolade-druppels-sinaasappel.html vond op internet, wist ik meteen wat ik ermee wilde maken. Het was eind april, bijna Koningsdag, dus daarom deze oranje studentenhaver chocoladereep. Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens ontzettend lekker.

 

Ik denk dat het Koningshuis met deze heerlijke repen de dag wel zal doorkomen, wat denken jullie? En niet alleen geschikt voor de Koning, maar ook voor ons natuurlijk. En ook niet alleen voor Koningsdag (wel leuk natuurlijk), maar het hele jaar door een zalige versnapering. Of geef het iemand cadeau, pak het leuk in en verras een chocolade lover ermee.

 

Gebruik studentenhaver of stel zelf je noten/vruchtenmix samen om hierin te verwerken.
Ik heb een kleine cakevorm gebruikt om de chocolade in te storten, maar je kunt een groot cakeblik gebruiken of de chocolade gewoon op bakpapier storten, zodat de reep wat dunner wordt en je er meer studentenhaver in/op kwijt kunt.

 

Chocolade temperen

 

Voor deze reep heb ik de chocolade getempereerd. Hoe je dat kan doen en waarom, lees je hier.