Aardbeien Crodino granita

Aardbeien Crodino granita

Het is zomer en het aardbeienseizoen is in volle gang. Weinig dingen zijn zo zomers als een ijskoude, fruitige granita. Omdat het koud wordt geserveerd, is deze aardbeien Crodino granita een eenvoudig Italiaans recept voor een bevroren ijsdesserts. Het is supergemakkelijk te maken en het is ook een geweldige manier om overgebleven aardbeien op te […]

Irish Coffee ijs

Irish Coffee ijs

Heerlijk zelfgemaakt Irish Coffee ijs wat je maakt zonder ijsmachine: Je krijgt een traktatie! Als je van Irish Coffee houdt en van zoete lekkernijen, dan is dit smeuïge en romige met koffie doordrenkte ijs iets voor jou! En helemaal droomwaardig. Elke zondag eten wij een toetje en dat moet natuurlijk wel zelfgemaakt zijn. Nu zijn […]

Custardmousse met rabarber

Custardmousse met rabarber

Een heerlijke custardmousse gecombineerd met in de oven gepocheerde rabarber. Deze custardmousse met rabarber is een viering van de rabarber. Wat de smaakpapillen zo prikkelt zijn de verschillende smaken en contrasterende texturen. In dit dessert hebben we zure rabarber met de zoete, zachte en fluweelzachte custard. Als je van rabarber houdt, zal je dol zijn […]

Heerlijk, het is het seizoen van rabarber en aardbeien! En ik heb een zalig recept voor jullie.

Rabarber en aardbeien cobbler

Heerlijk, het is het seizoen van rabarber en aardbeien! En ik heb een zalig recept voor jullie. Deze rabarber en aardbeien cobbler is een eenvoudig en gemakkelijk dessertrecept dat perfect is voor deze jaargetijde. Het is buitengewoon zoet en lekker scherp. Aardbei en rabarber zijn een van mijn favoriete smaakcombinaties en de sinaasappel erbij maakt […]

Luchtige aardbeien fluff

Luchtige aardbeien fluff

Licht, romig en heerlijk, deze luchtige aardbeien fluff is het perfecte dessert of tussendoortje als je genoeg aardbeien in de vriezer hebt. Er is iets aan dit dessert gemaakt van aardbeien dat je doet watertanden; het is als een klein beetje van de hemel in een schaaltje. Het is geen ijs en ook geen milkshake […]

Mini trifle met advocaatcustard

Mijn schoonzusje kwam eten bij ons en zij is gek op toetjes. En het was zondag, dat is de enige dag dat wij een nagerecht nemen. Omdat de Paasdagen eraan komen, wilde ik een Paasdessert maken. Het is deze zalige mini trifle met advocaatcustard geworden. Een lekkere dot slagroom erop en verse frambozen, maakt de […]

Bevroren druiven in witte chocoladesaus

Bevroren druiven in witte chocoladesaus

Ik heb een heerlijk, supersnel en makkelijk nagerecht voor jullie. Deze bevroren druiven in witte chocoladesaus recept heb ik eerlijk gepikt van Nigella Lawson. Iced berries with Limoncello white chocolate sauce heet het recept van haar. Ze gebruikt gemengd rood fruit uit de vriezer hiervoor, ik heb heerlijke blauwe Sable druiven in de plaats genomen. […]

Rode wijn chocolade truffels

Rode wijn chocolade truffels

Manlief was jarig en dan verwen ik hem extra. Nu is hij gek op rode wijn en op chocolade. Ik heb deze twee gecombineerd in deze goddelijke rode wijn chocolade truffels. Deze rijke en romige chocoladetruffels met rode wijn zullen je verassen. Ze zijn decadent en boordevol chocoladesmaak. Het beste deel, ze hebben een vleugje […]

Aardbei bloedsinaasappel smoothie bowl

Aardbei bloedsinaasappel smoothie bowl

Deze prachtige roze aardbei bloedsinaasappel smoothie bowl is lekker fris door het gebruik van bloedsinaasappelsap. Ik gebruik Whey proteïne poeder (vanille) om aan mijn eiwitten te komen. Dit maakt de smoothie ook nog eens heerlijk luchtig. Ook zonder de proteïne poeder is de smoothie heerlijk.   Smoothie bowl   Een roze smoothie bowl, wie wil […]

Butterfly pea chiapudding met mango

Butterfly pea chiapudding met mango

Deze blauwe butterfly pea chiapudding met mango is een heerlijke start van jouw ochtend. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om blauw voedsel te eten? Blauw is mijn favoriete kleur, dus ik kan niet enthousiaster zijn over dit plantaardige, volledig natuurlijke, magische blauwe ontbijtje.   Ontbijt   Elke morgen eten wij een ander […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden