Wie kent de cocktail Pina colada niet. Maar ik heb de cocktail in ijsvormpjes gegoten en in de vriezer gedaan. En dan krijg je deze Pina colada ijsjes.
Deze ijsjes smaken heel goed na het Mexicaanse rundvlees.
Wie kent de cocktail Pina colada niet. Maar ik heb de cocktail in ijsvormpjes gegoten en in de vriezer gedaan. En dan krijg je deze Pina colada ijsjes.
Deze ijsjes smaken heel goed na het Mexicaanse rundvlees.
Pureer alle ingrediënten in een blender. Proef of het zoet genoeg is, anders doe je er een beetje honing bij.
Giet de puree in je ijsvormpjes en sluit ze met de deksels en de stokjes. Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.
Zet de vormpjes in de vriezer, de vriestijd is 3-4 uur.
Laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.