Gevulde kipfilet met spinazie pestosaus

Gevulde kipfilet met spinazie pestosaus

Deze gevulde kipfilet met spinazie pestosaus recept is makkelijk en zó lekker! Kipfilets worden gevuld met kaas, gebakken en geserveerd in een eenvoudige roomsaus. Hoewel het heel gemakkelijk is om deze maaltijd te maken, ziet deze er elegant uit en is hij perfect geserveerd met rijst of aardappelen. Mals gevulde kip wordt gebakken en geserveerd […]

Witte bonen gratin met tomaten

Witte bonen gratin met tomaten

Deze witte bonen gratin met tomaten is het ultieme gemakkelijke en gezellige dinerrecept. We nemen witte bonen uit blik of glas en laten ze sudderen in een tomatensaus en gratineren het vervolgens met kaas. Zachte en warme witte bonen zwemmen in een smaakvolle tomatensaus en absoluut gesmoord in smeltende kaas. Maak de maaltijd compleet met […]

Pizza met prei en geitenbrie

Pizza met prei en geitenbrie

Op zoek naar een heerlijke vegetarische pizza? Dan is deze pizza met prei en geitenbrie echt iets voor jou! Deze pizza zit boordevol prei en geitenbrie voor een echte Italiaans feestmaal. Net op tijd voor het weekend deel ik een nieuw pizzarecept met jullie! Een pizza met prei en een heerlijke geitenbrie. Het is een […]

Sloppy Joe pasta uit de oven

Sloppy Joe pasta uit de oven

Manlief probeert een keer per week te koken. Proberen zeg ik, want hij kan er nog niet zoveel van. Geduld is een schone zaak, eens zal hij het zelf kunnen. Zonder hulp van mij, want nu ben ik nog druk met hem te helpen. Er zullen veel Amerikaanse gerechten voorbijkomen, omdat hij daar 26 jaar […]

Overnight oats met butterfly pea

Pizza met knoflook beukenzwammetjes

Wij eten graag af en toe een pizza en deze maak ik bijna altijd zelf. Omdat ik van La Molisana een heel pakket met pasta’s en tomatensausproducten mocht ontvangen, was het een goed excuus om pizza’s te maken. Het is een heerlijke pizza met knoflook beukenzwammetjes geworden. Een pizza rijkelijk belegd met tomatensaus, mozzarella en […]

No-waste lasagne

No-waste lasagne

Zo na de feestdagen kan je nogal wel etenskliekjes overhebben. Ik probeer zo weinig mogelijk weg te gooien en verzin altijd wel weer iets lekkers met restjes. Deze keer heb ik een no-waste lasagne gemaakt van overgebleven kalkoen, pompoenpuree, een gegrilde courgette en twee preistengels. Het is een heerlijke lasagne geworden, eentje waar je weinig […]

Drie verschillende wraps

Drie verschillende wraps

Een wrap is altijd een lekker idee. Of het nu voor lunch, avondmaaltijd op een warme dag of als borrelhapje is. Je kunt ze van tevoren maken en ze strak ingerold in huishoudfolie in de koelkast bewaren tot je ze gaat eten. Neem ze mee in je lunch box zodat je er op je werk […]

Flatbread met mozzarella en salsa

Flatbread met mozzarella en salsa

Echte buffel mozzarella uit ons eigen dorp. Hoe lekker is dat! Heerlijk op een pizza of in een salade, maar ik heb er nu deze lekkere flatbread met mozzarella en salsa van gemaakt. Je kunt dit als lunch, avondeten met een groene salade en als borrelhapje serveren. De zelfgemaakte salsa erbij maakt de flatbread helemaal […]

Pizza met prei en spekjes

Pizza met prei en spekjes

Ben je gek op pizza en prei? Dan heb ik een heerlijk recept voor jou. Deze pizza met prei en spekjes is een heerlijke pizza volgeladen met prei en – voor het hartige – met spekjes. Natuurlijk kan je de pizza zonder spekjes maken, dan heb je een heerlijke vegetarische pizza. Een simpele combinatie maar […]

Broodje Italiaanse hamburger

Broodje Italiaanse hamburger

Dit is al een oud recept van mij, maar ik zag dat ik hem nog niet op de website geplaatst had. Dit broodje Italiaanse hamburger kan je ook wel een Caprese burger noemen. Een hamburger en Caprese salade op een broodje, hoe lekker is dat? Een heerlijke burger met een grote plak tomaat, mozzarella en […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden