Pikante mummies zijn erg leuk en makkelijk te maken voor Halloween.
En nog meer Halloween recepten: Gevulde eieren, Kaas monsters en Zoete vleermuizen
Pikante mummies zijn erg leuk en makkelijk te maken voor Halloween.
En nog meer Halloween recepten: Gevulde eieren, Kaas monsters en Zoete vleermuizen
Verwarm de oven voor op 200˚C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
Haal het bladerdeeg uit de verpakking en rol het op. Snijd dunne reepjes (5 mm) van de rol bladerdeeg.
Rol de bladerdeegreepjes uit en wikkel dit om de pikanto’s. Laat een ruimte op de pikanto’s open voor de oogjes. Leg de omwikkelde pikanto’s op de bakplaat en schuif deze in de oven.
Bak ze ongeveer 25-30 minuten. Het bladerdeeg mag niet al te bruin worden.
Haal ze uit de oven en leg ze op een schaal of bord. Serveer ze met een schaaltje mosterd en voor het ‘bloederige’ effect met ketchup.
robje64
oktober 19, 2016 @ 9:59 am
Leuk voor de kids !
Waar haal je die eetbare oogjes?
Rob