Kipkarbonades met parelcouscous

Kipkarbonades met parelcouscous

Deze kipkarbonades met parelcouscous is een heerlijk eenpansgerecht. Een one pot wonder noemen ze het zo mooi in het Engels. En dat is het een wondertje in een pan, makkelijk te maken en weinig afwas. Je zet de pan op tafel, staat niet alleen leuk maar iedereen kan dan zelf opscheppen. Scheelt jou ook weer […]

Bagel met burrata en geroosterde druiven

Een feestelijk broodje voor een speciale dag. Serveer deze Bagel met burrata en geroosterde druiven als ontbijt, brunch of lunch tijdens een lang weekend of een feestdag. Zo’n lekker broodje heb je nog nooit gegeten.   Door de druiven te roosteren met de tijm en zout, maak je er een zoet en hartig gerecht van. […]

Varkensfiletlapje met druiven en vijgensaus

Varkensfiletlapje met druiven en vijgensaus

Een varkensfiletlapje is een mager stuk vlees, daarom is het moeilijk om het niet te droog te bakken. Door de filetlapjes kort aan te bakken in de pan en daarna goed in te pakken in aluminiumfolie, krijg je toch een sappig stukje vlees. Als je er een lekkere saus bij serveert, maak je het filetlapje […]

Blauwe druiven siroop

Blauwe druiven siroop

Heel veel blauwe druifjes gekregen. Wat ga je ermee doen? Ik had vorig jaar als een druivenjam gemaakt, dus nu ook maar weer. Sowieso sap ervan geperst, de sap was heerlijk zoet maar uit 2 kilo druifjes kreeg ik maar 700 ml sap. Dus ze zijn wel lekker zoet maar hebben weinig sap. Dus de […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden