Rabarber Trifle met Prosecco Jelly

Rabarber Trifle met Prosecco Jelly

Deze keer een nagerecht. En wat voor een ….. een overheerlijke rabarber trifle met Prosecco jelly en yoghurtmousse. Eerlijk gezegd is het wel een bewerkelijk dessert, maar dan zet je wel iets spectaculairs op tafel om een diner af te sluiten. Het beste kan je een dag van te voren beginnen. Omdat het nu rabarbertijd […]

Kersensorbet

Kersensorbet

Als klein kind was het een traktatie als je met mooi weer op een terras een ijssorbet kreeg. Ik heb een volwassen twist op een sorbet gemaakt met kersen in de hoofdrol. Kersen zijn momenteel volop verkrijgbaar, dus koop ze nu. Ik heb de glazen afgevuld met Prosecco…. een volwassen Kersensorbet dus. Je hebt wel […]

Sgroppino

Sgroppino

Sgroppino is een heerlijk Italiaans drankje gemaakt van citroensorbetijs en Prosecco. Je kunt het als cocktail, nagerecht of tussengerecht bij een meergangen-diner nuttigen.   Deze Sgroppino smaakt heerlijk na de Pappardelle met raapstelen, groente asperges en dillepesto  

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden