Deze Zelfgemaakte mueslirepen zijn een zoete stevige knabbel, voor als je ineens zoete trek hebt maar wel een gezond tussendoortje wilt. Of liever iets anders voor de lekkere trek, probeer dan deze Chocolade tahin truffels met kokos
Een pluot is een soortkruising tussen Japanse pruim en abrikoos. De naam is een samentrekking van de Engelse namen voor pruim (plum) en abrikoos (apricot). Lekker in deze Yoghurt met pluotcompote en granola. Hier vind je het recept voor de granola.
Lekker en gezond ontbijtje
Deze Overnight oats met kokosmelk en frambozen is een ontbijtje wat je de avond ervoor vast klaarmaakt en ’s morgens staat er iets lekkers voor je klaar. Liever een muffin voor ontbijt, maak dan eens deze Cranberry muffins.
Shakshuka is een gerecht uit de Midden-Oosterse keuken en wordt meestal geserveerd in een pan of tajine met een stuk brood om in de saus te dippen. Het is een groentemengsel van tomaten, paprika, pepers en knoflook gebakken in de pan met daarin eieren gepocheerd. Het wordt gegeten als ontbijt . Ik heb een heerlijke Shakshuka […]
Wel een beetje decadent om deze Schwarzwalder Kirsch Smoothie als ontbijt te nuttigen, maar af en toe mag je jezelf verwennen, toch? Kersen liever op een andere manier verwerken. Dat kan, probeer deze Kersen cheesecake eens.
Leuke gekleurde eieren voor bijvoorbeeld de Paasdagen. Je kunt eieren met natuurlijke kleurstoffen een kleurtje geven. Zo heb ik rode biet gebruikt voor deze Roze eieren voor Pasen. Deze eieren staan heel mooi en zijn natuurlijk ook nog eens lekker in een Spinazie preisoep.
De Hollandaisesaus in deze Eggs Benedict met gerookte zalm heb ik vervangen door een makkelijker versie gemaakt van verse roomkaas. En dit is ook zo’n verwen gerecht met eieren en gerookte zalm: Omelet met gerookte zalm en geblancheerde venkelblokjes