En ja hoor, ik had weer eens te veel zoete aardappelen gepoft. Maar dat is eigenlijk helemaal geen ramp, kan ik er weer andere heerlijkheden van maken zoals deze zoete aardappel smoothie. Je zou het misschien niet verwachten, maar zoete aardappel of pompoen in een smoothie is heerlijk. Maak de smoothie zo dik of dun […]
Ik had nog twee wraps over en wilde iets bijzonders voor zondagmorgen brunch maken. Zo kwam ik op het idee om een wentelteefje te maken van de wraps en vullen met zomerfruit, waarvan ik nog een doosje in de vriezer had liggen. Deze wentelteefje wrap met fruit is heerlijk als verwenontbijt, brunch of zelfs als […]
Een zoete stevige knabbel, voor als je ineens zoete trek hebt maar wel iets verantwoords wilt eten. Zelfgemaakte mueslirepen die goedkoper, lekkerder en veel gezonder zijn dan uit de winkel. Smaakt naar een taaie karamel bezaaid met noten en fruit! Uitstekende manier om willekeurige overgebleven noten en gedroogd fruit te gebruiken. Zin in knapperige mueslirepen? […]
Deze overnight oats met kokosmelk en frambozen worden zeker jouw nieuwe favoriet! Dit is een eenvoudig, gezond ontbijt dat je vooraf kunt bereiden. Door havervlokken een nacht in de koelkast te laten staan, worden ze een heerlijk, romig ontbijt. Gemaakt met eenvoudige ingrediĆ«nten, kindvriendelijk en met een snelle voorbereidingstijd. Dit zal jouw ochtenden zoveel gemakkelijker […]
Shakshuka is een gerecht uit de Midden-Oosterse keuken en wordt meestal geserveerd in een pan of tajine met een stuk brood om in de saus te dippen. Het is een groentemengsel van tomaten, paprika, pepers en knoflook gebakken in de pan met daarin eieren gepocheerd. Het wordt meestal als ontbijt gegeten. Ik heb nu een […]
Wel een beetje decadent om dit als ontbijt te nuttigen, maar af en toe mag je jezelf verwennen, toch? Dus ik zeg het maar meteen, deze Schwarzwalder Kirsch Smoothie moet je proberen! Eigenlijk eet ik vaak kwark of havermout als ontbijt. Dus echt elke dag (behalve in het weekend). En zo niet, dan een smoothie. […]