Deze overnight oats met kokosmelk en frambozen worden zeker jouw nieuwe favoriet! Dit is een eenvoudig, gezond ontbijt dat je vooraf kunt bereiden. Door havervlokken een nacht in de koelkast te laten staan, worden ze een heerlijk, romig ontbijt. Gemaakt met eenvoudige ingrediënten, kindvriendelijk en met een snelle voorbereidingstijd. Dit zal jouw ochtenden zoveel gemakkelijker […]
Shakshuka is een gerecht uit de Midden-Oosterse keuken en wordt meestal geserveerd in een pan of tajine met een stuk brood om in de saus te dippen. Het is een groentemengsel van tomaten, paprika, pepers en knoflook gebakken in de pan met daarin eieren gepocheerd. Het wordt meestal als ontbijt gegeten. Ik heb nu een […]
Wel een beetje decadent om dit als ontbijt te nuttigen, maar af en toe mag je jezelf verwennen, toch? Dus ik zeg het maar meteen, deze Schwarzwalder Kirsch Smoothie moet je proberen! Eigenlijk eet ik vaak kwark of havermout als ontbijt. Dus echt elke dag (behalve in het weekend). En zo niet, dan een smoothie. […]
Voor onze kleindochter die gek op roze is, heb ik deze roze eieren voor Pasen gemaakt. De diepe, donkerrode kleur van bieten maakt deze wortelgroenten een perfecte natuurlijke kleurstof om paaseieren roze te kleuren. Hier zijn de eenvoudige instructies voor het verven van eieren met bietensap. Dat maakt het verven van eieren met bieten erg […]
Eén van mijn favoriete ontbijtrecepten aller tijden: Eggs Benedict met gerookte zalm! De zelfgemaakte Hollandaisesaus is voor sommigen een uitdaging, daarom heb ik daar een makkelijker alternatief voor gemaakt. Voeg een knapperige, geroosterde beschuitbol, gerookte zalm, verse bieslook en een gepocheerd ei toe en je bent helemaal klaar voor een geweldige ochtend! Het is het […]
Misschien een vreemde combinatie, maar wel erg lekker.