Voor onze kleindochter die gek op roze is, heb ik deze roze eieren voor Pasen gemaakt. De diepe, donkerrode kleur van bieten maakt deze wortelgroenten een perfecte natuurlijke kleurstof om paaseieren roze te kleuren. Hier zijn de eenvoudige instructies voor het verven van eieren met bietensap. Dat maakt het verven van eieren met bieten erg […]
Eén van mijn favoriete ontbijtrecepten aller tijden: Eggs Benedict met gerookte zalm! De zelfgemaakte Hollandaisesaus is voor sommigen een uitdaging, daarom heb ik daar een makkelijker alternatief voor gemaakt. Voeg een knapperige, geroosterde beschuitbol, gerookte zalm, verse bieslook en een gepocheerd ei toe en je bent helemaal klaar voor een geweldige ochtend! Het is het […]
Misschien een vreemde combinatie, maar wel erg lekker.
Ik heb een heerlijke vullende smoothie voor jullie. Met deze ontbijtsmoothie met granen en mango kan jij de hele morgen er weer tegenaan. En het voordeel is dat je deze smoothie ’s avonds al kunt bereiden en in de koelkast kunt zetten. Dan heb je de volgende ochtend geen werk aan je ontbijt en ben […]