Deze smoothie is een lekkere frisse en gezonde smoothie. Kiwi smoothie met citroenmelisse is een ook power smoothie met fruit, kokoswater en frisse citroenmelisse. Dat is nog eens een mooie combinatie. Deze heerlijke smoothie is absoluut perfect om samen met een snel en gezond ontbijt te bereiden of om mee te nemen om je lichaam gedurende de dag op te frissen. Blijf lang gehydrateerd met dit drankje!
Deze mooie, lichtgroene smoothie is mijn favoriet. Ik koop verse kiwi’s, banaan en honingmeloen en vries dit in blokjes in.
Het toevoegen van proteïnepoeder verhoogt het eiwitgehalte in deze smoothie.

 

Smoothie

 

Smoothies: Boordevol voedzaam fruit. Deze zachte romige traktatie kan op elk moment van de dag worden genoten. Perfect voor een boost halverwege de middag.
Schenk jezelf een groot glas energie in met deze smoothie. We genieten van allerlei soorten smoothies. Het leek me leuk om mijn favoriete groene fruit te combineren en eens een ander soort smoothie te maken. Boordevol met vitamines en een zuivere, verfrissende smaak is deze smoothie al snel een favoriet in mijn huis geworden.
Als je een fan bent van honing, voeg dan voor extra zoetheid en smaak 2 eetlepels honing toe.

 

Kiwi

 

Kiwi is een vrucht die ik niet vaak koop. Maar toch koop en eet ik ze af en toe als ze in de aanbieding zijn.
Kiwi’s zijn een goede bron van vitamine C om te helpen met het immuunsysteem. En hoe zit het met de banaan en meloen? Die zijn ook een geweldige bron van vitaminen en vezels.
Dus, zoals je kunt zien, zijn de vitamines en mineralen die je uit deze smoothie haalt zeker de vijf minuten waard die nodig zijn om het fruit te bereiden en te maken!

En ik heb nog meer lekkere recepten met kiwi voor jou:

Kiwigranita
Chiapudding met matcha en kiwi
SunGold kiwi smoothie bowl
Overnight oats met SunGold kiwi
Ontbijttaartje met kokos cream en SunGold kiwi

 

Tips:

 

Omdat kiwi en meloen een soort van “waterige” vruchten zijn, raad ik je aan om de vruchten een paar uur in te vriezen voordat je je smoothie maakt. Hierdoor heb je geen ijs nodig en wordt de smaak niet zo verwaterd. Maar je kunt ijs toevoegen als je in de problemen zit en je smoothie lekker dik wilt hebben. Dat is wat ik deed, en de smaak was prima, zelfs met het ijs. Klaar om het te maken? Hier is het recept!

De citroenmelisse maakt de smoothie lekker fris, als jij dit niet kunt vinden gebruik dan verse muntblaadjes.

 

 

Recept Kiwi smoothie met citroenmelisse: