Quesadilla gevuld met een hamburger

Quesadilla gevuld met een hamburger

Deze quesadilla gevuld met een hamburger is een guilty pleasure en real dude food. Ben jij ook zo dol op hamburgers en quesadilla’s? Combineer deze twee dan in dit heerlijke gerecht. Gebruik hiervoor cordita’s, dit is een klein formaat tortilla. Ik heb de burgers zelf gemaakt, maar je kunt ook van die platte dunne magere […]

Mini frittata met asperges en zalm

Mini frittata met asperges en zalm

Lekker als lunch of voorgerecht.

Kipgehaktballetjes met courgette

Kipgehaktballetjes met courgette

De kinderen vinden deze balletjes heerlijk en ze hebben niet eens in de gaten dat ze groente eten. De kipgehaktballetjes met courgette zitten boordevol magere eiwitten en gezonde groenten, maar laat je daardoor niet voor de gek houden. Dit zijn een van de sappigste en smaakvolste gehaktballetjes die je ooit zult eten! Je kunt ze […]

Gevulde geroosterde paprika's

Gevulde geroosterde paprika’s

Lekker als tapas of bij de borrel.

Hummus met tonijn en olijven

Hummus met tonijn en olijven

Ik heb een heel bijzonder hummus recept voor jullie, namelijk deze hummus met tonijn en olijven. Maak eens een grote tafel met mezze (Arabische tapas), deze hummus doet het goed hierbij. Het is een mooie combinatie van hummus en een tonijnsalade, maar dan zonder mayonaise. En laat ik nou gek zijn op alle twee!   […]

Groene kruiden hummus

Groene kruiden hummus

Het is de moeite waard om zelf hummus te maken! Als je de basissmaak van in de winkel gekochte hummus beu bent, kan je deze eenvoudig zelf maken met dit recept. Leer hoe je heerlijke, romige zelfgemaakte hummus maakt, gekruid met verse peterselie, basilicum, koriander en komijn. Deze groene kruiden hummus is lekker bij de […]

Rode bietenhummus

Rode bietenhummus

Maak je hummus zelf en combineer deze met rode bietjes.

Tempura van asperges

Tempura van asperges

Krokante tempura van asperges met een romige zoete chilisaus is gemakkelijk thuis te maken en in een mum van tijd klaar. Een snel en verslavend gerecht, wees erop voorbereid dat je dit vaker wilt maken. Tempura van asperges is lekker als lunch, voorgerechtje of als borrelhap. De truc voor een licht en knapperig beslag is […]

Aioli

Aioli

Aioli blijft goed afgedekt een week goed in de koelkast, als er tenminste iets van overblijft.

Fried chicken

Heerlijke snack voor bij de borrel of aan de buis.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden