Pinsa alla vodka met burrata

Pinsa alla vodka met burrata

Deze pinsa alla vodka met burrata is perfect voor een gemakkelijke doordeweekse maaltijd. Rijke en zijdezachte wodkasaus met die romige burrata op een schilferige en boterachtige korst van de pinsa. Je hoeft zich ook geen zorgen te maken over het deeg, de pinsa bodem koop je namelijk kant-en-klaar! Eenvoudig en heerlijk. Ik heb voor het […]

Black eyed bonen met palmkool

Black eyed bonen met palmkool

Dit stevige recept voor black eyed bonen met palmkool is zo lekker dat je het keer op keer wilt maken! En het is ook zo gemakkelijk. Ik voeg graag een beetje kruiden toe aan dit recept, dus heb ik wat garam masala en een heerlijke korianderpesto toegevoegd. Deze korianderpesto is wel echt de smaakmaker, dus […]

Oranje noedels met wortel

Oranje noedels met wortel

Na de maand december zijn we wel weer toe aan wat lichtere en vleesloze gerechten. Ik heb zo’n supersimpel en snel te maken vegetarische recept voor jullie. Oranje noedels met wortel is in no time bereid en is ook nog eens super smakelijk. Maak het zo pittig als jij lekker vindt. Voor dit recept van […]

Slawraps met krokante ribfingers

Slawraps met krokante ribfingers

Dit zijn de lekkerste gevulde slawraps met krokante ribfingers Deze slawraps met krokante ribfingers zijn heerlijk pittig, kruidig en geurig en zorgen ervoor dat je er meer van wilt! Ribfingers zijn een van mijn favoriete gerechten aller tijden en dit is een heerlijke manier om ze te eten. Ze bieden de perfecte balans tussen het […]

bonenstoofpot

Turkse witte bonenstoofpot Kuru fasulye

Heerlijke Turkse witte bonenstoofpot Kuru fasulye Toen wij vorig jaar in Istanbul waren hebben wij heerlijk gegeten. We hadden een fantastische gids die ons naar de meest fijne restaurants bracht. Ook kon hij ons de specialiteiten laten proeven zoals de Turkse witte bonenstoofpot Kuru fasulye. Een eenvoudig maar hartverwarmende bonenstoofpot wat een zeer geliefd gerecht […]

Orzotto met pompoenpuree en wortel

Orzotto met pompoenpuree en wortel

Romig en heerlijk is dit bijzondere recept voor orzotto met pompoenpuree en wortel met Aziatische smaken. Gegarneerd met knapperige miso wortelen is het een smaakvol, geruststellend en makkelijk plantaardig dinerrecept. Dit romige recept voor deze orzotto is perfect voor het seizoen. In risotto-stijl bereide orzo pasta is een voortreffelijk diner voor doordeweekse avonden. En je […]

Shepherd’s Pie van kalkoen

Shepherd’s Pie van kalkoen

En weer zo’n heerlijk gerecht gemaakt van overgebleven gebraden kalkoen van de feestdagen. Deze Shepherd’s Pie van kalkoen is een perfecte manier om restjes vlees, groenten en aardappel in te verwerken. Niet moeilijk om te maken en heerlijk om van te genieten om een koude dag na de feestdagen. Kliekjes zijn nog nooit zo lekker […]

Broodje pulled kalkoen met cranberrycompote

Broodje pulled kalkoen met cranberrycompote

Gebruik je overgebleven kalkoen en cranberrysaus om een paar heerlijke zoete en hartige broodje pulled kalkoen met cranberrycompote van te maken. Ons familiediner bestaat meestal uit een hele grote geroosterde kalkoen, die mijn moeder nog steeds bereid. En meestal maakt ze veel te veel, maar dat vind ik niet erg. Ik neem graag het overgebleven […]

Geroosterde kip met zwarte knoflook

Geroosterde kip met zwarte knoflook

Geroosterde kip met alles erop en eraan of gewoonweg met een salade. Wordt het beter? Mijn recept voor geroosterde kip met zwarte knoflook is precies zoals een goede geroosterde knoflookkip zou moeten zijn. Sappig en vol van smaak vanbinnen, met een beetje krokant velletje aan de buitenkant. Ik maak vaak in de weekenden gebraden kip […]

Gnocchi met zalm en paprikasaus

Gnocchi met zalm en paprikasaus

Deze romige gnocchi met zalm en paprikasaus is een snel en heerlijk gerecht, perfect voor een doordeweekse avond. Sappige zalm, in een romige saus op basis van paprikapuree met knoflook, Italiaanse kruiden en paprika! Dit is het beste soort comfortfood. Bovendien wordt alles samen in dezelfde pan gekookt, wat betekent dat deze gnocchi zo gemakkelijk […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden