Ik had een keer te veel Sangria gemaakt, is dat mogelijk….ja dat is mogelijk. Wat doe je ermee, nou lekker Sangria ijs ervan maken natuurlijk.
Lekkere na deze Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen
Ik had een keer te veel Sangria gemaakt, is dat mogelijk….ja dat is mogelijk. Wat doe je ermee, nou lekker Sangria ijs ervan maken natuurlijk.
Lekkere na deze Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen
Sangria met eventueel het fruit erin inkoken tot een dikke siroop en laten afkoelen.
Klop met de mixer de slagroom, gecondenseerde melk en sangriasiroop in een grote schaal (niet te) stijf.
Giet er dan een flinke scheut likeur bij en meng dit door de slagroom.
Doe het mengsel in een bakje, sluit dit goed af en doe dit in de vriezer.
Ongeveer 6 uur laten opstijven in de vriezer.
Haal het ijs ongeveer 10 minuten voor het serveren uit de vriezer.