Na mijn gastric sleeve operatie is het heel belangrijk dat ik aan mijn eiwitten kom. Dat valt niet mee moet ik je zeggen. Ik houd het bij in een app en als ’s avonds blijkt dat ik niet voldoende eiwitten naar binnen heb gekregen dan maak ik een shake voor mezelf. Zoals deze heerlijke Tahini proteïne smoothie.

 

In de zomer Foodybox zaten o.a. Natural Tahini van Al’Fez en proteïne shake Cacao Cinnamon van NuPro. Deze twee heb ik gecombineerd in een smoothie. Nu ben ik gek op tahini dus vandaar dat ik het in deze smoothie gebruikt heb. Het is een ideale shake om te gebruiken als ontbijt, tussendoortje of na het sporten.
Bedenk wel even van te voren dat je deze smoothie wilt maken, de banaan moet even in plakjes in de vriezer gelegd worden voor een lekkere koude shake.

 

Proteïne smoothies

 

Ik heb hiervoor de NuPro shake Cacao Cinnamon deze smaken gaan heel goed samen met de tahini. Het is een romige shake geworden met een chocolade en kaneel smaak. Jammie! Er zat ook nog een Nupro shake Black Currant poeder in de Foodybox, daar ga ik ook nog iets lekkers van brouwen. Je zult hem nog wel voorbij zien komen.

 

Met deze proteïne poeder kan je behalve shakes natuurlijk ook nog heel veel andere dingen gebruiken. Zoals bijvoorbeeld in deze Zelfgemaakte havermout proteïnerepen.

 

 

Recept Tahini proteïne smoothie: