Varkenshaas met marsala en zwarte knoflook

Varkenshaas met marsala en zwarte knoflook

Deze varkenshaas met marsala en zwarte knoflook bereid je voor een speciaal etentje. Erg lekker met feestelijke dagen of als je bijzondere gasten hebt. Ik heb twee grote en mooie dikke varkenshaasjes gekocht hiervoor, deze kan je dan in mooie dunne plakken snijden als het vlees gebakken is.   Zwarte knoflook en vijgen gaan heel goed […]

Broodje varkenshaas

Broodje varkenshaas

Van de overgebleven gebakken vlees van bijvoorbeeld de feestdagen of een etentje, maak je dit onweerstaanbaar broodje varkenshaas. Natuurlijk kan ook ander overgebleven vlees gebruiken, zoals rollade, steak of kip. Het gaat erom dat je van een restje nog iets lekkers kunt maken.   Je kunt natuurlijk ook een extra stukje vlees of kip braden […]

Varkenshaasmedaillons met satésaus

Varkenshaasmedaillons met satésaus

Ik maak een sateetje meestal van varkenshaas of van kippendijen, maar deze keer heb ik in plaats van saté op een stokje Varkenshaasmedaillons met satésaus gemaakt. Je marineert het vlees op de zelfde manier als dat je saté zou maken, alleen snijd je het vlees op een andere manier. Als je de varkenshaas in plakken […]

Varkenshaasmedaillons met roerbakboontjes

Varkenshaasmedaillons met roerbakboontjes

Niet te moeilijk maar wel een feestelijk gerecht.

Souvlaki

Souvlaki

Een Souvlaki is een Griekse vleesspies. Ik heb hem gemaakt met varkenshaas, dit is lekker mals vlees. De Souvlaki is heerlijk met zelfgemaakte tzaziki. Het recept van tzaziki vind je hier.

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden