Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.

Oost-Indische kers kruidenboter

Oost-Indische kers kruidenboter

Elk jaar zaai ik te veel Oost-Indische kers. Ik gebruik de bloemen en blaadjes vaak om mijn salades op te fleuren, maar ja aan het eind van het seizoen staan er nog heel veel bloemetjes. Zonde om er niets mee te doen. En zo kwam ik op deze Oost-Indische kers kruidenboter. Ik vries de helft […]

Ontbijtsmoothie met granen en mango

Ontbijtsmoothie met granen en mango

Ik heb een heerlijke vullende smoothie voor jullie. Met deze ontbijtsmoothie met granen en mango kan jij de hele morgen er weer tegenaan. En het voordeel is dat je deze smoothie ’s avonds al kunt bereiden en in de koelkast kunt zetten. Dan heb je de volgende ochtend geen werk aan je ontbijt en ben […]

Noedels met zalm en roerbakgroente

Noedels met zalm en roerbakgroente

Heerlijk zalm met een Oosterse twist.

Ontbijtmuffins met zomerfruit
Mokka-ijs

Mokka-ijs

IJs zelf maken is nog nooit zo simpel geweest. Je hebt er wel wat geduld voor nodig, maar dan kan je genieten van het lekkerste mokka-ijs oftewel koffie-ijs dat je ooit gegeten hebt. Ik heb dit recept ooit eens op TV gezien toen Nigella Lawson het maakte. En sindsdien maak ik heel veel op deze […]

Mini frittata met asperges en zalm

Mini frittata met asperges en zalm

Lekker als lunch of voorgerecht.

Mexicaanse salade met gegrilde kip

Mexicaanse salade met gegrilde kip

Vandaag hebben we dus een heerlijke salade die het hele jaar door geserveerd kan worden. Deze Mexicaanse salade met gegrilde kip is een knapperige, romige en pittige salade met zelfgemaakte vinaigrette. De gekruide kip wordt gegrild op het fornuis, in de airfryer of oven en vervolgens gemengd met zwarte bonen, tomaten, maïs, cheddar en sla. […]

Mexicaanse hash brown

Mexicaanse hash brown

Hash brown potatoes wordt in Amerika als ontbijt gegeten. Het lijkt een beetje op rösti. De geraspte aardappelen moeten goudbruin en knapperig gebakken worden. Het geheim hiervoor is om na het raspen de aardappelrasp in een theedoek (of in keukenpapier) goed droog te wringen. Ik heb van deze Mexicaanse hash brown geen ontbijt maar avondmaal […]

Mexicaans rundvlees met polenta

Mexicaans rundvlees met polenta

Dit recept voor Mexicaans rundvlees met polenta moet je echt eens maken. Zoveel smaken zitten erin, je waant je in Mexico. Ik zou maar een hele grote pan maken als ik jou was, want dit is op in een mum van tijd of je eet het de volgende dag, dan is het nog lekkerder.   […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden