Hartige pompoen pannenkoekjes

Hartige pompoen pannenkoekjes

Dit is weer een andere manier om een pannenkoek te maken.

Libanese auberginesalade

Libanese auberginesalade

Je kunt deze Libanese auberginesalade als maaltijdsalade eten, maar het is ook lekker met een gegrild kippendijtje bestrooid ras-el-hanout kruiden. Dit is een geweldig auberginerecept uit het Midden-Oosten om altijd bij de hand te hebben. Perfect geroosterde aubergine wordt geserveerd met een prachtige saffraan-yoghurtsaus en granaatappelpitjes. Het is heerlijk als bijgerecht of als indrukwekkend voorgerecht! […]

Lauwwarme aspergesalade met gerookte zalm

Lauwwarme aspergesalade met gerookte zalm

Asperges en zalm zijn een perfecte combinatie.

Groene voorjaarssalade met asperges

Groene voorjaarssalade met asperges

Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]

Griekse salade met gebakken feta

Griekse salade met gebakken feta

De bekende eenvoudige Griekse salade bestaat uit principe uit feta, tomaten, komkommer en (Kalamata) olijven en serveer je zonder sla. Lekker als voorgerecht, bij een zomerse BBQ of als hoofdgerecht geserveerd met knoflookbrood. Deze Griekse salade met gebakken feta maakt het zacht, romig en smaakvol. Het vormt een mooi contrast met de sappige tomaten en […]

Geroosterde pompoensoep met mangochutney
Gekleurde wortelsalade met feta

Gekleurde wortelsalade met feta

Lekker als voorgerecht of als bijgerecht.

Gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries

Gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries

Deze gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries is een lekker vegetarisch voorgerecht of bijgerecht. Ik de pompoenplakken in een pan gebakken, maar je kunt ze ook op een ovenplaat in de oven grillen op 190˚C (draai ze dan wel een keer om). Vooral door de boter en de kruiden, krijgt het een lekkere smaak. Ik […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden