Ik heb al diverse pompoensoep recepten op de site staan en deze pompoensoep met Mexicaanse twist is daar ook eentje van. De Mexicaanse twist zit in de zwarte bonen, rode peper, Picadillo kruiden, koriander en chorizo. Het is weer eens een hele andere manier om pompoensoep te maken. Lekker pittig door de rode peper, specerijen […]
Coolwrap is een vierkant koolblad van een speciaal geselecteerde platte witte kool met een milde tot zoete smaak. Deze is te gebruiken als wrap, voor sushi of onderdeel van een gezonde sandwich. Maar ook als ingrediënt in een smaakvolle salade. Het lijkt een beetje op ijsbergsla maar de bladen zijn veel steviger. Volgens de groenteboer […]
Pilaf of Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten. Bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord, afhankelijk van de landstreek met bepaalde kruiden, groenten, peulvruchten en vlees. Volgens velen is het een gerecht dat uit de vroeg-Ottomaanse (Turkse) keuken stamt. Er […]
Deze vegetarische Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen is zowel warm als koud lekker en ziet er ook nog eens prachtig uit. En ik heb nog een lekkere vegetarische salade voor je. Probeer deze Warme pompoensalade eens.
Prachtige regenboog snijbiet, waarvan de stengels mooi roze, rode, oranje of gele kleuren hebben. Mocht je deze ‘vergeten’ groente tegenkomen, koop het dan en maak deze lekkere Hartige snijbiettaart. En ik heb nog zo’n lekker gerecht gemaakt met deze prachtige groenten, namelijk een Curry met regenboog snijbiet en noedels.