Het zoete van de koolraap gaat heel goed samen met het pittige van de chorizo. Deze Omelet met koolraap en chorizo is lekker als lunch of avondeten.
En nog zo’n lekker recept met deze vergeten groente: Knolselderij en koolraap currysoep
Het zoete van de koolraap gaat heel goed samen met het pittige van de chorizo. Deze Omelet met koolraap en chorizo is lekker als lunch of avondeten.
En nog zo’n lekker recept met deze vergeten groente: Knolselderij en koolraap currysoep
Kook de koolraapblokjes in een pan met water en zout tot ze beetgaar zijn. Giet ze dan af.
Verwarm een antiaanbakpan met een klontje boter en bak hierin de chorizo met de koolraapblokjes even aan.
Klop de eieren met een kleine beetje peper, zout en 2 eetlepels room. Giet het mengsel over de chorizo en koolraap en spreid het goed in de pan.
Laat de omelet garen met deksel op de pan en op laag vuur tot ook de bovenkant stolt.
Serveer op een groot bord en bestrooi met bieslook.