Ik ben niet zo van het bakken, maar een bananenbrood moest ik toch maar eens proberen. En toen ik een paar overrijpe bananen van mijn groenteboer kreeg, had ik geen excuus meer. Het is herfst en ik heb ook nog wat pompoenen liggen, dus laat ik die ook maar gebruiken. Cranberries, walnoten en natuurlijk de koekkruiden maken deze Kruidig bananenbrood met pompoen helemaal ‘herfstig’.
Als je een hele pompoen gekocht hebt, houd je natuurlijk nog wat over. Ik heb nog heel veel heerlijke recepten met pompoen op de site staan. Zoek op pompoen en maak je keuze.
Nog meer pompoen in zoete recepten
Ik heb nog een heerlijk recept voor Pompoenmuffins met kokos en walnoten voor je. Probeer die ook eens.
Valerie
februari 1, 2019 @ 10:12 am
Hallo,
En waar moet ik de pompoen terug zien? In het bereiding. Overigens vindt ik 125 gr wel wat weinig om hele pompoen te gebruiken. Mvg valérie
Hanneke de Jonge
februari 1, 2019 @ 3:37 pm
De pompoen gaat tegelijkertijd met de cranberries en walnoten erin. De rest van de pompoen kan je weer in soep of andere gerechten gebruiken.