Ik heb toch een heerlijk bijgerecht voor jullie. Deze geroosterde spitskool met mosterddressing is verbazingwekkend lekker van smaak en textuur. Makkelijk te maken want de oven doet het werk voor je. Je maakt er een mosterddressing bij, kool is nog nooit zo lekker geweest! Spitskool Koop jij wel eens een spitskool? De naam […]
De winter is de tijd voor dit soort heerlijk eten. Het mooie is dat behalve van zuurkool een stamppot, ook een heerlijke quiche met zuurkool, spek en brie kunt maken. Je kunt één grote quiche maken maar of een aantal mini quiches. Doet de combinatie van de zuurkool met de spek en brie jij ook […]
Ik heb een heerlijk en snel te maken gerecht voor jullie. Deze zalige kipfilet in Parmezaanse kaassaus heb je met 20 minuten op tafel staan. Deze kipfilets in een romige saus gemaakt van Parmezaanse kaas, mosterd en knoflook is comfortfood ten top. De kip met saus wordt in een pan bereid met ingrediënten die jij […]
Ik had deze salade met spelt, rode ui en biet gemaakt voor het Kerstdiner en dit een groot succes. Drie grote schalen vol waren in no-time leeg, dat was een goed teken. Dus thuis nog maar een keer deze heerlijke salade gemaakt om er een foto van te schieten en het recept uit te schrijven […]
Ik heb toch een heerlijke pastasalade voor jullie. Deze warme pastasalade met geroosterde groenten is vooral lekker in de herfst of winter. En het ziet er zo feestelijk uit, je zou het zelfs kunnen maken met de feestdagen. Serveer het als vegetarisch hoofdgerecht of als heerlijk bijgerecht met de Kerst. En het leuke van deze […]
Wij zijn gek op zalm en daarom staat het regelmatig op het menu hier. Elke keer probeer ik het weer op een andere manier te bereiden, deze keer heb ik zalm met groene kruidenkorst gemaakt. Het ziet er feestelijk en lekker uit en je hebt er weinig werk aan. Maak het eens voor een etentje […]
Zoals jullie wellicht al weten heeft manlief 26 jaar in Amerika gewoond. Daarom vind je diverse Amerikaanse recepten op de site. Nu heb ik al diverse recepten gemaakt met een Caesar salade erbij, maar nog niet het klassieke recept van alleen de salade. Hoog tijd om deze eens te maken en met jullie te delen. […]
Pff, wat is het warm hè? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb geen zin om lang in die warme keuken te staan. Daarom maak ik vandaag een makkelijk gerecht, waarbij alleen maar de paste gekookt hoeft te worden. De rest is wat snijwerk en je hebt een heerlijke maaltijd in […]
Ik heb een bijzonder bijgerecht voor jullie. Deze preisalade met macadamianoten en dragon is weer eens iets anders als bijgerecht. Als je een liefhebber van prei bent, dan is dit echt iets voor jou. Serveer het op een mooie schaal tijdens een etentje thuis en de complimenten vliegen jou dan om de oren. Prei […]
Het is voorjaar de daslookblaadjes ploppen naar boven in mijn tuin en het is het seizoen van de asperges. En om het voorjaar te vieren, heb ik een heerlijk gerechtje voor jullie. Deze kabeljauw met asperges en daslookmayonaise is redelijk snel klaar en je serveert de lente op een bord. Sappige kabeljauwhaasjes met gegrilde groene […]