Gekonfijte zalm met escabeche van groente

Gekonfijte zalm met escabeche van groente

Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.

Gekarameliseerde knoflooktaart met spinazie

Gekarameliseerde knoflooktaart met spinazie

Dit gekarameliseerde knoflooktaartrecept komt uit het boek Plenty van chef-kok Yotam Ottolenghi. Plenty is een kookboek over groenten met interessante en inspirerende manieren om ze te koken. Alles wat ik er tot nu toe van heb gemaakt was heerlijk, en deze gekarameliseerde knoflooktaart is een van mijn favoriete recepten. Ik ben dol op gekarameliseerde knoflook, […]

Gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries

Gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries

Deze gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries is een lekker vegetarisch voorgerecht of bijgerecht. Ik de pompoenplakken in een pan gebakken, maar je kunt ze ook op een ovenplaat in de oven grillen op 190˚C (draai ze dan wel een keer om). Vooral door de boter en de kruiden, krijgt het een lekkere smaak. Ik […]

Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot

Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto

Deze zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto is heerlijke vegetarische stamppot bomvol met groenten van het seizoen. Er gaat er niets boven een pan lekkere Hollandse stamppot op een koude dag. Nu is dit niet een typische Hollandse stamppot, maar wel eentje met typische Hollandse groenten die nu in het seizoen zijn. Daarbij een […]

Kipfilet in een Jerk marinade met chili pompoen

Kipfilet in een Jerk marinade met chili pompoen

Probeer dit kipfilet in een Jerk marinade met chili pompoen recept voor een heerlijk eenvoudige versie van gebraden kip in Caribische stijl. Deze super malse, smaakvolle gemarineerde kipfilet zal snel een favoriet bij het hele gezin worden. Het is robuust van smaak en zo gemakkelijk te maken in de oven.   Jerk marinade   Deze […]

Lamsstoof met venkel

Hongaarse Goulash

Stoofpotje voor koude dagen.

Fried chicken

Heerlijke snack voor bij de borrel of aan de buis.

Eendenborst met rozijnen en Marsala saus

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden