Deze Gevulde geroosterde paprika’s is een hele simpel maar o zo smakelijk recept voor bij de borrel.
En nog zo’n lekker tapasgerecht zijn deze Albondigas (Spaanse gehaktballetjes), maak die ook eens.
Deze Gevulde geroosterde paprika’s is een hele simpel maar o zo smakelijk recept voor bij de borrel.
En nog zo’n lekker tapasgerecht zijn deze Albondigas (Spaanse gehaktballetjes), maak die ook eens.
Verwarm de oven voor op 190˚C.
Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
Leg de helften in een ingevette ovenschaal of op een ovenplaat.
Vul de paprika’s met de tijmblaadjes, tomatenplakjes en knoflook. Leg hierover de stukjes ansjovis. Giet er wat olijfolie over en bestrooi ze met peper en zout.
Zet in de oven en rooster ze ongeveer 25-30 minuten.
Je kunt deze paprika’s lauwwarm of koud serveren.