Citroenkip met gegrilde kikkererwten, sinaasappel en avocado

Citroenkip met gegrilde kikkererwten, sinaasappel en avocado

Deze Citroenkip met gegrilde kikkererwten, sinaasappel en avocado  is een lekkere maaltijdsalade kan je zowel warm als koud eten. Probeer ook eens de Oosterse kipsalade.

Broccoli salade met gekarameliseerde pecannoten

Broccoli salade met gekarameliseerde pecannoten

Je kunt deze lauwwarme broccoli salade met gekarameliseerde pecannoten eten als maaltijdsalade, lunch- of als bijgerecht (met of zonder de feta). Deze broccoli salade is een heerlijk verfrissende afwisseling op een traditioneel saladerecept!   Broccolisalade salade   Het enige wat je hoeft te doen is snel de ingrediënten bij elkaar te gooien en je hebt […]

Tonijn en olijvenhummus

Tonijn en olijvenhummus

Maak eens een grote tafel met mezze (Arabische tapas), deze Tonijn en olijvenhummus doet het goed hierbij. Probeer ook de bietenhummus en groene kruidenhummus

Bietenhummus

Bietenhummus

Maak je hummus zelf en combineer deze met rode bietjes.

Bietensalade met bloedsinaasappels

Bietensalade met bloedsinaasappels

Lekkere combinatie, bieten met (bloed)sinaasappels

Tempura van asperges

Tempura van asperges

Aspergetijd! Ik ben gek op asperges en probeer dan ook zoveel mogelijk recepten uit met asperges en deze Tempura van asperges is er een van. Zin in nog meer asperges? Maak dan dit recept Asperges met gerookte zalm op roerei.

Geroosterde bloemkoolsalade met dukkah

Geroosterde bloemkoolsalade met dukkah

In plaats van bloemkool met een papje, maak je er een lekkere salade van.

Gekruide meiknolletjes

Gekruide meiknolletjes

Meiknol is een oude groente die in Nederland alleen nog in de biologische landbouw geteeld wordt. Meiknollen kunnen ook rauw worden gegeten in een salade. De naam knolraap moeten niet verward worden met koolraap. Probeer dit recept gekruide meiknolletjes eens. Lekker bij de Marokkaanse stoofpot

Feestelijke wortels

Feestelijke wortels

Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉

Dahl van zwarte linzen

Dahl van zwarte linzen

Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een soort vegetarische soep uit de Indiase keuken gemaakt van peulvruchten (gedroogde linzen, erwten of bonen). De peulvruchten worden met kruiden en specerijen tot een soep of brij gekookt. Omdat peulvruchten zo eiwitrijk zijn, zijn ze een uitstekende bron van proteïnes voor vegetariërs en/of mensen die […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden