Deze Citroenkip met gegrilde kikkererwten, sinaasappel en avocado is een lekkere maaltijdsalade kan je zowel warm als koud eten. Probeer ook eens de Oosterse kipsalade.
Je kunt deze lauwwarme broccoli salade met gekarameliseerde pecannoten eten als maaltijdsalade, lunch- of als bijgerecht (met of zonder de feta). Deze broccoli salade is een heerlijk verfrissende afwisseling op een traditioneel saladerecept! Broccolisalade salade Het enige wat je hoeft te doen is snel de ingrediënten bij elkaar te gooien en je hebt […]
Maak eens een grote tafel met mezze (Arabische tapas), deze Tonijn en olijvenhummus doet het goed hierbij. Probeer ook de bietenhummus en groene kruidenhummus
Lekkere combinatie, bieten met (bloed)sinaasappels
Aspergetijd! Ik ben gek op asperges en probeer dan ook zoveel mogelijk recepten uit met asperges en deze Tempura van asperges is er een van. Zin in nog meer asperges? Maak dan dit recept Asperges met gerookte zalm op roerei.
In plaats van bloemkool met een papje, maak je er een lekkere salade van.
Meiknol is een oude groente die in Nederland alleen nog in de biologische landbouw geteeld wordt. Meiknollen kunnen ook rauw worden gegeten in een salade. De naam knolraap moeten niet verward worden met koolraap. Probeer dit recept gekruide meiknolletjes eens. Lekker bij de Marokkaanse stoofpot
Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉
Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een soort vegetarische soep uit de Indiase keuken gemaakt van peulvruchten (gedroogde linzen, erwten of bonen). De peulvruchten worden met kruiden en specerijen tot een soep of brij gekookt. Omdat peulvruchten zo eiwitrijk zijn, zijn ze een uitstekende bron van proteïnes voor vegetariërs en/of mensen die […]