Gyros kofta's met tahinsaus

Gyros kofta’s met tahinsaus

Gehakt gekruid met gyroskruiden.

Aioli

Aioli

Aioli blijft goed afgedekt een week goed in de koelkast, als er tenminste iets van overblijft.

Fried chicken

Fried chicken

Heerlijke snack voor bij de borrel of aan de buis.

Feestelijke wortels

Feestelijke wortels

Heerlijk en bijzonder bijgerecht. Maak deze Feestelijke wortels voor bijvoorbeeld de feestdagen. Deze worteltjes zijn erg goed te serveren samen met de Eendenborst met rozijnen 😉

Dadel amandel bonbons

Dadel amandel bonbons

Ik gebruikte een tijdje geen suiker. Maar ja wat doe je als je toch af en toe zin hebt in iets zoets… dan maak je deze Dadel amandel bonbons. Lekker als tussendoortje, of voor s’avonds samen met die heerlijke Ijskoffie.

Dahl van zwarte linzen

Dahl van zwarte linzen

Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een soort vegetarische soep uit de Indiase keuken gemaakt van peulvruchten (gedroogde linzen, erwten of bonen). De peulvruchten worden met kruiden en specerijen tot een soep of brij gekookt. Omdat peulvruchten zo eiwitrijk zijn, zijn ze een uitstekende bron van proteïnes voor vegetariërs en/of mensen die […]

Dukkah

Dukkah

Dukkah is een Egyptisch specerijennotenmengsel. Ik ben er gek op!

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden