Pasta met bonen en kaassaus

Pasta met bonen en kaassaus

Pasta met bonen en kaassaus is een uiterst lekker pastagerecht gemaakt van verse, geblancheerde sperziebonen, peultjes en doperwten geserveerd met zachte pasta, pittige chorizo in een romige kaassaus. De ingrediëntencombinatie in dit unieke pastagerecht zorgt voor een goed afgeronde maaltijd waar uw smaakpapillen dol op zullen zijn. Dit is echt een heerlijk gerecht, met zoveel […]

Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Vegetarische pasta, die iedereen lekker vindt.

Parfait Amour cocktail

Parfait Amour cocktail

Tja paars is onze lievelingskleur en toen ik deze fles likeur zag staan moest ik hem natuurlijk meenemen. Lekkere Parfait Amour cocktail met bubbels en een prachtige kleur. Dit wil je eens proeven!   Parfait d’Amour   Parfait d’Amour ook wel Parfait Amour genoemd betekent letterlijk vertaald ‘Perfecte Liefde’. Deze donkerpaarse likeur werd al eeuwenlang […]

Paella met groene asperges, bonen en doperwten
Outback Steakhouse kip

Outback Steakhouse kip

Ben jij wel eens in Amerika geweest en heb je daar wel eens in een van de beroemde Outback Steakhouses gegeten? Elke keer als ik in de USA was, wilde ik toch minimaal een keertje dit restaurant bezoeken. De blooming onion is o.a. een van hun beroemd gerechten, die moet je echt proberen! En natuurlijk […]

Pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen

Pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen

En ik heb weer zo’n heerlijk herfstachtig gerecht voor jullie. Namelijk deze verrukkelijke pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen. Combineer spruitjes, pompoen, met orzo om een gemakkelijke herfstpasta te maken. Deze pasta is heerlijk en ook nog eens goed voor je. Een eenvoudig pastadiner maakt de maaltijd gemakkelijk. Combineer een paar gezonde ingrediënten om […]

https://www.culinea.nl/recepten/lauwwarme-salade-met-kip-tandoori/

Open Lasagne met paddenstoelen

Een heerlijke vegetarische lasagne.

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.

Oost-Indische kers kruidenboter

Oost-Indische kers kruidenboter

Elk jaar zaai ik te veel Oost-Indische kers. Ik gebruik de bloemen en blaadjes vaak om mijn salades op te fleuren, maar ja aan het eind van het seizoen staan er nog heel veel bloemetjes. Zonde om er niets mee te doen. En zo kwam ik op deze Oost-Indische kers kruidenboter. Ik vries de helft […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden