Boterlam maken voor de Paasdagen

Boterlam maken voor de Paasdagen

Leuk op tafel met de Paasdagen.

Spaghetti Sweet & Sour

Spaghetti Sweet & Sour

Zoetzure garnalen of kip is een klassiek gerecht om te bestellen bij een Chinese afhaalmaaltijd. Ik heb deze twee gecombineerd in een spaghetti Sweet & Sour. Spaghetti met garnalen, kip, knapperige groenten en een heerlijke zoetzure saus. Natuurlijk kan je het ook met noedels of rijst serveren. Ik dacht dat ik nog noedels in huis […]

Pittige pindakip met noedelsalade

Pittige pindakip met noedelsalade

Deze kip moet je eens proberen; zo lekker!

Pindakaas chocoladerepen

Pindakaas en chocolade, wat een combinatie!

Pastinaak muffins met cranberry’s

Pastinaak muffins met cranberry’s

Groente in je muffin? Ja dat kan!

Peer spice latte smoothie

Peer spice latte smoothie

Geen coffee latte, maar een latte smoothie

Pastasoep

Pastasoep

Deze soep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Een romige soep boordevol gehakt, groenten en pasta. Deze voedzame pastasoep is zo geruststellend en vereist alleen de basisbenodigdheden uit de voorraadkast. Het is ongelooflijk eenvoudig te maken, maar toch rijk en vol smaak. Het maakt […]

Pastasalade met aubergine en sucuk

Pastasalade met aubergine en sucuk

Ik heb het lekkerste recept voor pastasalade om vandaag met jullie te delen! Nu houd ik van een goede pastasalade. Dat heb ik altijd gedaan en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Het recept dat ik vandaag met jullie deel, staat in mijn top 5 van favoriete pastasalades ooit en deel ik het met jullie. […]

Pasta met Stroganoff paddenstoelen

Pasta met Stroganoff paddenstoelen

Vegetarische pasta met paddenstoelen en een heerlijke Stroganoff saus erbij. Deze vegetarische pasta met Stroganoff paddenstoelen is snel en gemakkelijk te maken in ongeveer 30 minuten en zit boordevol smaak en is absoluut heerlijk als vleesloos diner geserveerd met al dente pasta.   Mijn recept voor traditionele tournedos Stroganoff is al lang een van de […]

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Dit is mijn versie van een Nigella-recept (uit haar Nigellissma boek) dat op zijn beurt gebaseerd is op een traditioneel Siciliaans recept: pasta con le sarde (pasta met sardientjes). Nigella heeft de sardines vervangen door gerookte makreel, maar de rest van de ingrediënten zijn heel typerend voor de Siciliaanse voorraadkast: rozijnen, pijnboompitten, kappertjes en Marsala-wijn. […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden