https://www.culinea.nl/recepten/lauwwarme-salade-met-kip-tandoori/

Open Lasagne met paddenstoelen

Een heerlijke vegetarische lasagne.

Libanese auberginesalade

Libanese auberginesalade

Je kunt deze Libanese auberginesalade als maaltijdsalade eten, maar het is ook lekker met een gegrild kippendijtje bestrooid ras-el-hanout kruiden. Dit is een geweldig auberginerecept uit het Midden-Oosten om altijd bij de hand te hebben. Perfect geroosterde aubergine wordt geserveerd met een prachtige saffraan-yoghurtsaus en granaatappelpitjes. Het is heerlijk als bijgerecht of als indrukwekkend voorgerecht! […]

Lasagne met groene asperges en erwten

Lasagne met groene asperges en erwten

Een lekkere vegetarische lasagne.

Groene voorjaarssalade met asperges

Groene voorjaarssalade met asperges

Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]

Geroosterde pompoensoep met mangochutney
Gekleurde wortelsalade met feta

Gekleurde wortelsalade met feta

Lekker als voorgerecht of als bijgerecht.

Gekarameliseerde knoflooktaart met spinazie

Gekarameliseerde knoflooktaart met spinazie

Dit gekarameliseerde knoflooktaartrecept komt uit het boek Plenty van chef-kok Yotam Ottolenghi. Plenty is een kookboek over groenten met interessante en inspirerende manieren om ze te koken. Alles wat ik er tot nu toe van heb gemaakt was heerlijk, en deze gekarameliseerde knoflooktaart is een van mijn favoriete recepten. Ik ben dol op gekarameliseerde knoflook, […]

Gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries

Gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries

Deze gegrilde pompoenplakken met feta en cranberries is een lekker vegetarisch voorgerecht of bijgerecht. Ik de pompoenplakken in een pan gebakken, maar je kunt ze ook op een ovenplaat in de oven grillen op 190˚C (draai ze dan wel een keer om). Vooral door de boter en de kruiden, krijgt het een lekkere smaak. Ik […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden