Pizza met balsamico uien, peer en Stilton

Pizza met balsamico uien, peer en Stilton

Voor deze  Pizza met balsamico uien, peer en Stilton heb ik een kant-en-klare pizzabodem gebruikt. Voeg de kaas pas toe als de pizza uit de oven komt. Als je de kaas meebakt in de oven wordt het een grote plas kaas op je pizza. Ik vind het lekkerder als de blokjes net een beetje smelten als […]

Stamppot boerenkool met zoete aardappelen

Stamppot boerenkool met zoete aardappelen

Deze Stamppot boerenkool met zoete aardappelen is een vegetarische twist op de ouderwetse stamppot boerenkool. Lekker met rode ui en feta. Als je gek op boerenkool bent en eens iets anders wilt proberen dan de klassieke boerenkoolstamppot, probeer dan eens deze stamppot. Je kunt er eventueel ook gebakken spekjes door doen en/of serveren met een […]

Tomatensoep van geroosterde tomaten

Makkelijke en smakelijke tomatensoep.
Als de tomaten volop in de aanbieding zijn, kan ik je deze tomatensoep aanbevelen.

Tarte Tatin van cherrytomaatjes
Orzotto met balsamico schorseneren

Orzotto met balsamico schorseneren

Een soort risotto gemaakt van orzo pasta. Ik ben er gek op! En ben je uitgekeken op dezelfde oude wintergroenten? Nou, laat me je voorstellen aan een zeer bijzondere gerecht, wat is gemaakt met een hele speciale groente. Een orzotto met balsamico schorseneren. Schorseneren? In deze orzotto is schorseneer de ster, om nog maar te […]

Pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen

Pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen

En ik heb weer zo’n heerlijk herfstachtig gerecht voor jullie. Namelijk deze verrukkelijke pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen. Combineer spruitjes, pompoen, met orzo om een gemakkelijke herfstpasta te maken. Deze pasta is heerlijk en ook nog eens goed voor je. Een eenvoudig pastadiner maakt de maaltijd gemakkelijk. Combineer een paar gezonde ingrediënten om […]

Gekarameliseerde knoflooktaart met spinazie

Gekarameliseerde knoflooktaart met spinazie

Dit gekarameliseerde knoflooktaartrecept komt uit het boek Plenty van chef-kok Yotam Ottolenghi. Plenty is een kookboek over groenten met interessante en inspirerende manieren om ze te koken. Alles wat ik er tot nu toe van heb gemaakt was heerlijk, en deze gekarameliseerde knoflooktaart is een van mijn favoriete recepten. Ik ben dol op gekarameliseerde knoflook, […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden