Black eyed bonen met palmkool

Black eyed bonen met palmkool

Dit stevige recept voor black eyed bonen met palmkool is zo lekker dat je het keer op keer wilt maken! En het is ook zo gemakkelijk. Ik voeg graag een beetje kruiden toe aan dit recept, dus heb ik wat garam masala en een heerlijke korianderpesto toegevoegd. Deze korianderpesto is wel echt de smaakmaker, dus […]

Oranje noedels met wortel

Oranje noedels met wortel

Na de maand december zijn we wel weer toe aan wat lichtere en vleesloze gerechten. Ik heb zo’n supersimpel en snel te maken vegetarische recept voor jullie. Oranje noedels met wortel is in no time bereid en is ook nog eens super smakelijk. Maak het zo pittig als jij lekker vindt. Voor dit recept van […]

Slawraps met krokante ribfingers

Slawraps met krokante ribfingers

Dit zijn de lekkerste gevulde slawraps met krokante ribfingers Deze slawraps met krokante ribfingers zijn heerlijk pittig, kruidig en geurig en zorgen ervoor dat je er meer van wilt! Ribfingers zijn een van mijn favoriete gerechten aller tijden en dit is een heerlijke manier om ze te eten. Ze bieden de perfecte balans tussen het […]

Barbecuesaus zelf maken

Barbecuesaus zelf maken

Deze makkelijke, zoet-pittige zelfgemaakte BBQ-saus is supersnel en eenvoudig te maken. Het is echt de ultieme aanvulling op elke barbecue in de achtertuin en past perfect bij kip, varkensvlees, spareribs en steaks. Ik heb de barbecuesaus gemaakt van pure tomatenketchup van The Ketchup Club. Deze ketchup zat in een sustainable box die ik mocht ontvangen. […]

Rauw gemarineerde coquilles

Rauw gemarineerde coquilles

Wat een heerlijk recept om zelf gemarineerde coquilles te maken Ongerepte rauwe Sint-Jakobsschelpen, op Aziatische wijze gemaakt met sinaasappel-, citroensap, sojasaus, sesamolie, rijstwijnazijn, geraspte gember en chili knoflooksaus. Maak deze rauw gemarineerde coquilles voor een etentje thuis en jouw gasten zullen genieten! Het is alsof een engeltje op je tong piest, zoals ze zo mooi […]

bonenstoofpot

Turkse witte bonenstoofpot Kuru fasulye

Heerlijke Turkse witte bonenstoofpot Kuru fasulye Toen wij vorig jaar in Istanbul waren hebben wij heerlijk gegeten. We hadden een fantastische gids die ons naar de meest fijne restaurants bracht. Ook kon hij ons de specialiteiten laten proeven zoals de Turkse witte bonenstoofpot Kuru fasulye. Een eenvoudig maar hartverwarmende bonenstoofpot wat een zeer geliefd gerecht […]

Tosti met spinazie en artisjok

Tosti met spinazie en artisjok

Heerlijk Tosti met spinazie en artisjok recept Hebben we veel meer nodig in het leven dan deze heerlijke tosti met spinazie en artisjok? Dit is nu een van mijn favoriete tosti’s geworden, misschien heeft het iets te maken met het feit dat ik dol ben op de combinatie van spinazie en artisjok. En ik denk […]

Orzotto met pompoenpuree en wortel

Orzotto met pompoenpuree en wortel

Romig en heerlijk is dit bijzondere recept voor orzotto met pompoenpuree en wortel met Aziatische smaken. Gegarneerd met knapperige miso wortelen is het een smaakvol, geruststellend en makkelijk plantaardig dinerrecept. Dit romige recept voor deze orzotto is perfect voor het seizoen. In risotto-stijl bereide orzo pasta is een voortreffelijk diner voor doordeweekse avonden. En je […]

Nachos met Mexicaanse maïssalade esquites

Nachos met Mexicaanse maïssalade esquites

Ik heb twee van mijn favorieten gecombineerd in een gerecht. En dat is deze heerlijke nachos met Mexicaanse maïssalade esquites geworden. Nachos zijn tortilla chips met een soort gesmolten kaas en toppings. Het probleem met veel nacho recepten is dat als je de chips met de toppings bakt, de chips snel drassig worden. Om dat […]

Oliebollen gevuld met koffiecrème

Oliebollen gevuld met koffiecrème

Kan je oliebollen nog lekkerder en zondiger maken? Ja dat kan! Deze oliebollen gevuld met koffiecrème zijn goddelijk lekker. En het voordeel ervan is dat je ze niet zelf hoeft te bakken. Je koopt naturel oliebollen (dus zonder rozijnen, etc.) bij jouw bakker en vult ze met een goddelijke zelfgemaakte koffiecrème. Het enige wat je […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden