Asperges en zalm zijn een perfecte combinatie.
Ik had heerlijke stoofpeertjes gemaakt in rode wijn. Het vocht waar de peertjes in gekookt zijn heb ik daarna ingekookt tot een lekkere siroop. Dit is natuurlijk heerlijk over de peertjes, maar als je dan nog wat overhoudt gebruik het dan om deze zalige cocktail van stoofpeertjessiroop en champagne te maken. Stoofpeertjes Stoofperen […]
In plaats van de stoofpeertjes als bijgerecht bij een hoofdgerecht te serveren, kan je er ook een heerlijk dessert van maken. Deze stoofpeertjes met mascarponemousse zijn een mooi en gemakkelijk dessert. Voor gepocheerde peren zijn er geen speciale vaardigheden, pannen of ingrediĆ«nten vereist, alleen fruit, wijn en warme specerijen! Bovendien smaken ze de volgende dag […]
Geloof het of niet, maar ik heb nog nooit een patatje oorlog of kapsalon gegeten.
Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]