Zomers voorgerecht voor 4 personen of hoofdgerecht voor 2 personen.
Maak eens een rösti met aardappel, pompoen en pastinaak.
Er is een mooi contrast van texturen, met de knapperige venkel en rode kool, zachte bieten en sappige sinaasappels. Het gerecht heeft een Midden-Oosterse ondertoon, door de combinatie van sinaasappels en bieten, en de tahin in de dressing. Als je op zoek bent naar iets anders en lekkers voor de lunch, dan is deze rode […]
Koolrabi is zo’n ‘vergeten’ groente waarmee jij wellicht nog nooit gekookt hebt. Als je deze ziet liggen koop ze dan toch maar en vul ze met kippengehakt. Gevulde koolrabi met kippengehakt is een heerlijk gerecht dat ik onlangs heb bereid voor het avondeten. De basis van dit gerecht zijn gekookte uitgeholde koolrabi’s, gevuld met kippengehakt […]
Een heerlijke salade met prachtige kleuren.
Voor onze kleindochter die gek op roze is, heb ik deze roze eieren voor Pasen gemaakt. De diepe, donkerrode kleur van bieten maakt deze wortelgroenten een perfecte natuurlijke kleurstof om paaseieren roze te kleuren. Hier zijn de eenvoudige instructies voor het verven van eieren met bietensap. Dat maakt het verven van eieren met bieten erg […]
Dit is weer een andere manier om een pannenkoek te maken.