Drie weken na mijn gastric sleeve kan ik nog steeds niets eten. Dan maar aan de smoothies en soepjes, dat gaat gelukkig wel goed. Elke dag natuurlijk wel een andere smoothie en soep verzinnen. Vandaag staat deze heerlijke lichtgroene kiwi meloensmoothie met munt en limoen op het menu. Lekker fris door de munt en limoen.
Koude drankjes verdraag ik goed, vandaar dat ik de kiwi’s en meloen van tevoren geschild, in stukken gesneden en ingevroren heb. Serveer deze verfrissende smoothie lekker koud op een warme dag. Oh ja en voor de broodnodige eiwitten, heb ik proteïnepoeder gebruikt. Hoef jij natuurlijk niet te doen als je dat niet in huis hebt.

 

Smoothie

 

Deze gezonde en voedzame smoothie is de perfecte start van je dag. Het is gemakkelijk, snel, smakelijk en boordevol vitamines.
Deze kiwi smoothie is zuivelvrij en veganistisch (als je tenminste vegan proteïnepoeder gebruikt). Dus als je zuivelvrij of veganistisch bent, kan je van deze smoothie genieten en zal het hopelijk je volgende favoriet worden.
Dit is perfect voor een snel ontbijt, boordevol voedingsstoffen van de kiwi en de versheid van de munt.
We houden hier van eenvoudige dingen, maar soms is eenvoudig alles wat je nodig hebt om iets geweldigs en lekkers te maken!
De smoothie is gezond voor het hart en bevat een grote hoeveelheid vitamine C en vezels die jouw lichaam nodig heeft.

 

Kiwi

 

Koop wat kiwi’s en geniet van hun voordelen en smaak!
Eet je groenten! Je hoort het de hele tijd, Nou drink je greens!
Voordelen van kiwi’s. We hebben het gevoel dat kiwi’s nogal onderschat worden, ze worden niet zo veel gebruikt als ander fruit. Maar kiwi’s versterken de immuniteit, ze zijn gezond voor het spijsverteringsstelsel en zijn een uitstekende bron van vitamine C, voedingsvezels, ijzer en antioxidanten.

 

Tips:

 

Je kunt ook elk fruit naar keuze toevoegen, ik heb nu meloen gebruikt.

Door lijnzaad, chiazaadjes of havervlokken toe te voegen wordt deze smoothie gezonder.

Vermijd ook het toevoegen van suiker, want fruit bevat natuurlijke zoetheid.

Deze verfrissende groene smoothie is ook erg lekker (en gezond).

 

 

Recept Kiwi meloensmoothie met munt en limoen: