Ik heb voor jullie een verrukkelijke zomercocktail om van te genieten op een zwoele zomeravond. Deze frozen Lychee en muntcocktail is een super verfrissende ijskoude cocktail met tropische smaken. Heb je trek in een heerlijke cocktail, maak je geen zorgen. Ik heb allerlei gemakkelijke en unieke cocktailrecepten die perfect zijn voor volwassenen. Dus met deze cocktailrecepten kan jij de lekkerste cocktaildrankjes maken om met vrienden en geliefden van te genieten. Deze cocktailrecepten geven je precies de juiste hoeveelheid smaak en kick! Dit is een uitstekende manier om de hitte te verslaan op een zinderende zomerdag.

Lychee en muntcocktail

Deze mooie frozen lychee cocktail is superlekker. De lychee zorgt voor een zoete en licht bloemige smaak, waardoor dit drankje nog lekkerder drinkt.
Het is op smaak gebracht met ingeblikte lychee en lycheesiroop uit het blik.
De combinatie van zoetheid, citrus en muntsmaken verheffen de wodka en het is een heerlijk verfrissend drankje. Het is een populaire cocktail voor een hete zomerdag, en deze versie is voor liefhebbers van lychee.
Oh, en aangezien het een gemengd recept is, kun je de hoeveelheden gemakkelijk verdubbelen om te delen of om nog een keer te genieten.

 

Ingrediƫnten

 

Het vereist een mix van ingeblikte lychee, wodka, limoen en munt. De munt geeft het een lichtgroene kleur die ook nog eens verfrissend is. Hier is een overzicht van wat je nodig hebt:

1 blik lychees
Verse muntblaadjes
Wodka, ik heb Absolut citroen wodka gebruikt
Vers limoensap van 2 limoenen, dit heft het zoete van de lycheesiroop op.

 

Apparatuur: een blender om alles met elkaar te mixen. Het moet wel een stevige blender zijn die bevroren fruit kan crushen.

 

Variaties

 

Citroen in plaats van limoen. Vervang het limoensap door vers citroensap. Hoewel ze vergelijkbare smaakprofielen hebben, zal citroen nog steeds verschillende hints van citrus brengen.
Sodawater in plaats van de lycheesiroop. Het sodawater zorgt ervoor dat de cocktail niet zoet is.
Heb je geen wodka in huis, vervang dit door witte rum of gin.
Als je de drank weglaat heb je een verfrissende mocktail wat geweldig is voor etentjes, kinderfeestjes of zelfs gewoon een lekkere optie voor zwangere vrouwen.

 

Meer cocktailrecepten

 

Gek op frozen cocktails? Ik heb nog een paar lekkere recepten voor je:

Cantaloupe meloen Daiquiri
Nectarine whisky cocktail
Ananas en frambozen Daiquiri
Moscow Mule
Frozen Irish coffee

 

 

Recept Lychee en muntcocktail: